KOMŠIJE IZ VETERNIKA O SVADBI DEJANA I JOVANE: Svi se pitaju samo JEDNO, a evo kako se se svekrva Bilja i snajka slažu
Foto: Ana Paunković, ATAImages, Nenad Kostić, Printscreen/Youtube/Zadruga

KOMŠIJE IZ VETERNIKA O SVADBI DEJANA I JOVANE: Svi se pitaju samo JEDNO, a evo kako se se svekrva Bilja i snajka slažu

Stars -

Pobednik Zaduge Dejan Dragojević konačno srećan u ljubavi pored nove devojke Jovane Stojanović. Njih dvoje žive u Novom Sadu u njegovoj porodičnoj kući, a svi Dragojevići savršeno su prihvatili snajku.

Majka Bilja je oduševljena Jovanom i stalno je hvali. Kaže da je izuzetno pametna, kulturna, pažljiva, da mnogo voli njenog sina, i zato je pazi kao rođenu ćerku. Priče da je Jovana izdala Dejana Dragojevića jer neće da uzme islam, za nju su zlonamerne i ružne i ona podržava snajku u odluci da sledi svoje srce i svoju tradiciju.

Dejan Dragojević
foto: Ana Paunković, ATA images, Shutterstock

- Jovana nije devojka koja voli da skita po kafićima, klubovima, da se okolo pokazuje i pije. Skromna je, pristojna, odu zajedno na trening u teretanu, prošetaju i uglavnom su u porodičnom okruženju. Lepo im je u kući, jer su svi složni. Mi pitamo Bilju Dragojević stalno kada će svadba, ali ne zna ni ona. Kaže, da Dejan i Jovana žele da to bude za manji krug ljudi, ali da nisu odredili datum - otkriva komšinica iz Veternika i otkriva da su svi očekivali da će se promeniti veru, ali kaže da nije Jovana izdala Dejana Dragojevića ako to ne želi.

Biljana Dragojević
foto: Printscreen Premijera

Mnogi su mislili da je promena vere uslov da bi se oni venčali, ali Jovana se oglasila na Dejanovom jutjub kanalu i konačno iznela svoj stav na tu temu.

- Nisam prešla u islam i nema potrebe da me pitate to, ja se držim svoje vere i to što je on uzeo tu veru, ne znači da to moram i ja da uradim. Treba poštovati svačiju veru, a nije ni bitno ko je kakve vere - objasnila je Jovana.

Dejan prihvata njenu odluku tim više što po šerijatskim pravilima musliman nema zabranu da se oženi hrišćankom ili Jevrejkom i za sklapanje braka sa devojkom druge ne postoji prepreka.

Dejan Dragojević, devojka Jelena, Jovana frizerka
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana je inače nedavno dala otkaz u Adaktar salonu za obrve jer želi da radi za sebe i pokrene nešto svoje, u čemu je i Dejan podržao. Nih dvoje su prvo hteli da uzmu neki stan u Novom Sadu i žive sami, ali pošto su cene skočile, rešili su da napreve kuću.

Uskoro im dolaze majstori da sve pogledaju i naprave neki plan, a Jovana je obećala da će gradnju snimati i da će njihovi fanovi moći da prate kako kuća napreduje.

A pošto će za to trebati dosta novca, Dejan Dragojević pokreće novi posao vezan za hranu kao i perionicu sa bratom Davidom, a svi veruju da je konačno našao pravu devojku za sebe i da mu ona nikada neće slomiti srce.

kurir.rs/svet

Bonus video:

00:37

Dejan Dragojevic se oglasio s odmora i otkrio da je spreman za narednih 10 meseci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja