JAKO TEŽAK PERIOD! Dragana Mirković otkrila zašto je htela da odustane od pevanja: Utakmica mora da bude FER! Ovo su razlozi
Foto: Miomir Milić

Rame uz rame sa Draganom

JAKO TEŽAK PERIOD! Dragana Mirković otkrila zašto je htela da odustane od pevanja: Utakmica mora da bude FER! Ovo su razlozi

Stars -

Dragana Mirković u šou "Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje subotom i nedeljom od 20 časova na Kurir televiziji, otkrila je nepoznate detalje sa početka karijere.

Poznato je da će najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković ove godine proslaviti 40 godina blistave karijere na koncertima u Štark areni 29. i 30. decembra, međutim, nije sve oduvek bilo sjajno i bajno u njenom slučaju.

Rame uz rame sa Draganom, Rame uz rame, Dragana Mirković
foto: Kurir TV

Ona je čak, razmišljala o povlačenju sa scene, ali ubrzo se i predomislila.

- Jako je važno da je utakmica jednaka za sve, prvenstveno zbog pravde. Zbog mladih ljudi, koje jako da pogodi nefer utakmica, koja može da ih skrene sa pravog puta i da im ubije volju i želju za uspehom, zbog čega mogu da pomisle da oni nisu za to. Meni se to dogodilo kad sam imala 17 godina. Poželela sam da ostavim sve i da odem samo da imam svoj mir. Međutim, dosta su kolege uticale na mene, rekli su mi "daj ne budi luda, to će se dešavati". Najbitnije je da je fer utakmica baš zbog mladih ljudi čija je duša još uvek ranjiva za nepravdu i mislim da svako treba da razmišlja na taj način, jer ako tako razmišljaju niko neće biti povređen.

"Rame uz rame sa Draganom" subotom i nedeljom od 21 sat

Počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Dragana Mirković
foto: Nemanja Nikolić

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

U sedmoj epizodi šoua Dragana Mirković će otkriti takmičarima kada i kako je počela da igra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track