OVAKO IZGLEDA BRAK NAKON VIŠE OD 30 GODINA: On je bik, a ja vaga, IMPULSIVAN JE! Hit pitanja i odgovori: Voleo bih da je obrnuto
Foto: Kurir televizija

kurir tv

OVAKO IZGLEDA BRAK NAKON VIŠE OD 30 GODINA: On je bik, a ja vaga, IMPULSIVAN JE! Hit pitanja i odgovori: Voleo bih da je obrnuto

Stars -

Pevačica Biljana Jevtić i pevač Aleksandar Aca Ilić važe za uzoran brak, koji traje maltene četiri decenije.

Samim tim, voditelj Ivan Gajić je postavio njima nekoliko pitanja dok su gostovali u emisiji "Divan šou" , a njihove odgovore saznajte u nastavku.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Naime, prvo je Ilić precizirao koliko traje njihova ljubav:

- Zvanično smo u braku 34 godina, a ako dodamo još tri godine zajedničkog života kao momak i devojka, onda je to 37 godina. Skoro pa četrdeset.

Potom je krenula igrica sa pitanjima:

Ko se lakše naljuti?

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- On se lakše naljuti, ali se ja teže naljutim, samo što to kod mene traje duže. Kod njega je to kraće, on je bik, dakle onako impulsivan. Ja sam vaga, pa to malo ume da potraje - rekla je Jevtić.

Ko je romantičniji?

- Ja sam romantičniji, ali bi tu trebalo da bude obrnuto, međutim ne ljutim se što je to tako. Jednostavno, ja sam takav po rođenju. Muškarci se možda stide da budu romantični, ali treba, to ide uz jednog otmenog džentlmena - rekao je Ilić.

Ko je veća radilica u kući?

- Tu sam ja - rekla je Bilja Jevtić.

Snimak celolupnih pitanja i odgovora, možete pogledati u priloženom videu:

02:36

OVAKO IZGLEDA BRAK NAKON VIŠE OD 30 GODINA: On je bik, a ja vaga, IMPULSIVAN JE! Hit pitanja i odgovori: Ko je romantičniji?

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:54

KURIR ZA PETAMA POZNATIMA! Komšije razotkrile kakvi su Aca Ilić i Bilja Jevtić privatno, a EVO I KOJU HRANU NAJVIŠE KUPUJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track