Najnovije vesti

FOTOGRAFIJA RUŠKE JAKIĆ BEZ ŠMINKE JE SLIKA DANA: Tvrdi da je u najboljim godinama, a evo kako izgleda u prirodnom izdanju (FOTO)
Foto: Kurir televizija

FOTOGRAFIJA RUŠKE JAKIĆ BEZ ŠMINKE JE SLIKA DANA: Tvrdi da je u najboljim godinama, a evo kako izgleda u prirodnom izdanju (FOTO)

Stars -

Zbog fotografije koja kruži društvenim mrežama, mnogi su se iznenadili kada su videli Rušku Jakić i u potpuno prirodnom izdanju.

Ruška Jakić
foto: Kurir Televizija

Nekadašnja voditeljka čuvene emisije "Ljubav i moda" jedno je od najpoznatijih lica u istoriji domaće televizije, a na svakoga ko ju je ikada video ostavila je utisak efektnim make-up izdanjem.

Ruška je u svakom trenutku doterana i pažljivo našminkana, a nije poznato da se ikada pojavila u javnosti bez imalo šminke, zbog čega je njena fotografija koja se pojavila na interentu privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama.

Ruška Jakić
foto: Printscreen Twitter

Naime, voditeljka je fotografisana prilikom tretmana lica, a pretpostavljamo da je voditeljka i ovog jutra sebi poručila svoju viralnu rečenicu: "Dobro jutro, lutko".

Naime, voditeljka je očigledno proteklih godina ulagala u negu kože lica, pa izgleda vrlo sveže, negovano i makar nekoliko decenija mlađe.

Ruška Jakić
foto: Kurir Televizija

- Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu. Danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju višak silikona, a manjak pameti, i to je njihova ulaznica. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis - rekla je Ruška jednom prilikom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:55

NA TIKTOKU SAM GLAVNA, A SVI MISLE DA SAM ODLEPILA Ruška Jakić kod Gajića o tajnom uhodi: Znači, on me PRATI 24 SATA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track