Najnovije vesti

ZBOG OVOGA JE PRIJOVIĆKA PRIVUKLA CELU HRVATSKU! Hrvatski novinari za Kurir TV otkrili: Konačno smo saznali u čemu je TAJNA
Foto: Kurir televizija, Petar Aleksić

KURIR TV

ZBOG OVOGA JE PRIJOVIĆKA PRIVUKLA CELU HRVATSKU! Hrvatski novinari za Kurir TV otkrili: Konačno smo saznali u čemu je TAJNA

Stars -

Aleksandra Prijović nastavila je svoj trijumf u koncertnom svetu zatvaranjem petog uzastopnog spektakularnog nastupa u zagrebačkoj areni. Ovoga puta, specijalna gošća bila je pevačica Maja Berović.

I dok mnogi ostaju u čudu pred energijom koja pokreće ovakve događaje, Prijovićeva ne samo da je otkrila da bi rado zakazala i šesti koncert, već je i svojom pojavom i izuzetnim nastupima osvojila srca publike. Koncertni maraton Aleksandre Prijović ne samo da je oduševio čitavu javnost, već je postao sinonim za spektakularne muzičke doživljaje.

Srpska folk zvezda završila je u hrvatskom dnevniku, gde je emitovan prilog o njenom enormnom uspehu. Tim povodom pitali smo hrvatske medije od kada prate popularnu pevačicu.

- Počeli smo kad je već bio neki treći, četvrti koncert rasprodat, jer se nikad tako nešto nije tu kod nas dogodilo. I tada nam je to postalo zapravo i prilično zanimljivo, jer kao što sam malo pre rekla, nijedan izvođač to do sada nije uspeo i onda smo se pitali u čemu je tajna? U čemu je fora da se tako izrazim. Zapravo pre koncerta sam pitala ljude koji su ovde došli iz cele Hrvatske, a i šire, i ono što je bio neki zajednički odgovor je da ono što njih privlači u Aleksandri je ta neka emocija koju ima. Čak je bila jedna gospođa starijih godina, u zlatnim godinama da se tako izrazim, koja je rekla da su tekstovi ti koji su je privukli - rekla je Dijana Kardum.

02:28

ZBOG OVOGA JE PRIJOVIĆKA PRIVUKLA CELU HRVATSKU! Hrvatski novinari otkrili za Kurir TV: Konačno smo saznali u čemu je TAJNA

Kada je Aleksandra Prijović postala vama, medijima, zanimljiva za pisanje?

- To je krenulo nakon rasprodate prve zagrebačke Arene, onda je jednostavno postala interesantna celoj javnosti i mi smo to popratili. Prva Arena je verovatno rasprodata od onih najvernijih fanova, tako da mislim da su oni i danas ovde - rekla je Astela.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/L.V.

Bonus video:

02:17

Aleksandra Prijović - Zagreb

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track