GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU "SELO GORI" (VIDEO)
Foto: Printscreen, Kurir TV

sećanje na glumačku legendu

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU "SELO GORI" (VIDEO)

Stars -

Glumac Nenad Okanović odigraće zajedno se svojim kolegom Bojanom Ivkovićem novogodišnju predstavu za decu: Tajanstveni deda mraz. Predstava će se odograti 30.12.2023 u hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Nenad Okanović
foto: Kurir televizija

Ovim povodom gostovao je u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića kada se prisetio druženja sa kolegama na snimanju serije "Selo gori, a baba se češlja", posebno sa legendarnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom.

- Sa snimanja najviše pamtim lepa druženja sa kolegama od kojih mnogi nažalost nisu više među nama. Jednom sam pričao sa Radošem Bajićem da li razmišlja o nastavku serije na šta je on odgovorio: "Sa kim da pravim nastavak?"

Milorad Mandić Manda
foto: Dado Đilas

Kada je rekao Mandi da je kao dete gledao njegovu emisiju dobio je neočekivan odgovor:

- Kao dete sam gledao popularnu emisiju "S one strane duge" koju je on vodio. Kada sam mu na snimanju serije rekao, misleći na tu emisiju: "Odrastao sam uz tebe", on mi je odgovorio: "Nisi ti to dovoljno gledao". Kao nisam dovoljno porastao. Bio je neviđeno duhovit.

00:44

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU SELO GORI

A za Mandu ga vezuje i jedan veoma važan događaj.

- Ne mogu naravno zaboraviti rođenje sina. Završilo se snimanje. Manda i ja smo bili u kolima. Krenuli smo nazad za Vrnjačku Banju i na ulazu u grad supruga me je zvala sa stola i rekla: "Ja sam se porodila". Manda i ja smo stali, izljubili se i krenuli u hotel Slatina. Tu je krenula žurka.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

01:28

NENAD OKANOVIĆ U SCENIRANJU VEČERAS OD 20 ČASOVA: Kad reditelj hoće da me uzme, kažu mu nemoj, on je sin Dragan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track