"UKRAJINA PORED RATA IMA VREMENA DA SE BAVI GLUMCIMA" Aksentijević o saradnji Bikovića i HBO: Ovo je previše besmisleno (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

"UKRAJINA PORED RATA IMA VREMENA DA SE BAVI GLUMCIMA" Aksentijević o saradnji Bikovića i HBO: Ovo je previše besmisleno (VIDEO)

Stars -

Ovih dana u žiži janosti se našla vest o Milošu Bikoviću, oko njegove uloge u planetarno popularnoj HBO seriji, nakon što se oglasilo ministarstvo Ukrajine i reklo da on nije pogodan jer podržava agresiju, a HBO je odlučio da ga skine sa tog projekta.

Između ostalog, gošća "Pulsa Srbije" kod voditelja Ivana Gajića, glumica Nataša Aksentijević je komentarisala i ovu nepravdu koja je zadesila srpskog glumca.

Ivan Gajić, Nataša Aksentijević
foto: Kurir televizija

- Meni je to potpuno suludo da se posao glumca remeti zbog toga koga i da li on podržava ili ne. Malo mi je sve to besmisleno. On puno radi u Rusiji i sasvim je legitimno da podržava one ljude za koje puno radi. Ne vidim tu ništa loše. Svakako, sigurna sam da on ne podržava agresiju, ali mi je čudno da zemlja koja je u ratu ima vremena da se bavi glumcima i o tome u kojim će serijama glumiti. Ako je došlo do toga, onda je meni to previše besmisleno.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track