Najnovije vesti

SVE DEVOJČICE SU BILE ZALJUBLJENE U NJEGA: Oženio se 10 godina STARIJOM PROFESORKOM! Bio na Farmi pa nestao iz javnosti...
Foto: Printscreen

SVE DEVOJČICE SU BILE ZALJUBLJENE U NJEGA: Oženio se 10 godina STARIJOM PROFESORKOM! Bio na Farmi pa nestao iz javnosti...

Stars -

Nikola Sarić Sajko bio je jedan od najistaknutijih učesnika muzičkog takmičenja "Operacija trijumf", koje se emitovalo 2008. godine, a nakon dve godine ušao je u rijaliti "Farma".

Nikola je još tokom takmičenja stekao veliku pažnju pripadnica lepšeg pola, a broj njegovh fanova samo se povećao po ulasku u rijaliti. Nikola se po završetku takmičenja još neko vreme bavio pevanjem, nakon čega je učestvovao u rijalitiju "Farma 2", a potom se potpuno povukao iz javnog života.

Nikola Sarić Sajko
foto: Printscreen YouTube

Sajko je tada odlučio da se posveti ugostiteljstvu, pa je sa prijateljem otvorio kafić, a kada su razradili biznis, otvorili su još dva lokala.

- Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika - rekao je pre nekoliko godina Sajko, a potom dodao:

- Moj život izgleda kafanski i svirački van medija. Sviram baš često, ali ne pevam. Tako mi odgovara, manje stresa i manje razmišljanja. Ne razmišljam o povratku u javni život, ne bih snimao ništa novo, ovako mi je sasvim dobro. Tek sam napunio 30 godina pa se možda i predomislim. Čujem se sa kolegama iz “Operacije Trijumf”. Skoro me je Vukašin zvao na neku zamenu. Sa Anom Bebić se takođe čujem, mada se ona udala i dobila dete, pa se sve manje i manje viđamo. Sada imamo različite navike i različite obaveze - rekao je nekada popularni Sajko.

Nikola Sarić Sajko
foto: Printscreen Instagram

Iako je bio miljenikposebno ženskog dela publike, Nikola nije nastavio da plovi muzičkim vodama. Upravo tokom takmičenja planula je ljubav između njega i koreografkinje Milice Cerović koja je sa takmičarima svakodnevno radila na plesnim pokretima.

Ljubav su u početku krili, a kasnije su je i obelodanili, međutim, mnogi su sumnjali u to da će njihova ljubav opstati, budući da je Milica od njega starija 10 godina.

Nikola Sarić Sajko
foto: Dragana Udovičić

Ipak, Nikola i Milica pokazali su da prava ljubav ne zna za granice, pa su deset godina nakon takmičenja odlučili da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav.

O ljubavi s Milicom je svojevremeno izjavio da je nakon venčanja "sve isto samo što sad imaju burme na rukama i jedan papir u fioci".

Ušao u "Farmu" da bi zaradio za album

Nikola Paunović, Sajkov blizak prijatelj koji je sa njim bio u grupi OT bend, istakao je svojevremeno da je pevač veoma snalažljiv i da s njim nikada nije dosadno.

- Znao sam da će Sajko ući na Farmu i veoma sam srećan zbog toga jer znam da s njim tamo sigurno neće biti dosadno. On će se dobro snaći jer generalno voli da ide u selo. Još kao dete je često posećivao dedu na selu. Seoski poslovi mu nisu strani, voli seosku idilu i sve ume da radi, sve te muške poslove opravke, popravke, cepanje drva… Jedino mu je možda strano muženje krava. Baš me zanima kako će se snaći u tome. Dobar je i kuvar i ako mu žene budu pružile priliku, sigurno će ih oduševiti kulinarskim sposobnostima - rekao je za Nikola Paunović.

Nikola Sarić Sajko, Milica Cerović
foto: Damir Dervišagić

Sajko je po izlasku iz „Operacije trijumf“, bio u OT bendu, a onda se odvojio i nedavno je radio muziku za seriju „Priđi bliže“ koja se emitovala na nacionalnoj televiziji.

- Motivi za ulazak su prvo pare, nedavno je snimio album i planira da ga uskoro izda. Ovo je dobar vid promocije. Ako pobedi, sigurno će kupiti stan - otkrio je Nikola tokom Sajkovog učestvovanja u Farmi.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

02:21

BOJANIĆ KUPIO PESMU ZA NEVEROVATNU CIFRU! Kad je platio, kompozitor ŠOKIRAO njega i njegovog sina! Prvo bili ganuti, A ONDA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track