Najnovije vesti

OGLASILA SE DANIJELA VRANIĆ NAKON ŠTO SMO JE USLIKALI POSLE 10 GODINA: Sa Šipkom sam se videli iz razloga...
Foto: Damir Dervišagić

IMALA JE ŠTA DA KAŽE

OGLASILA SE DANIJELA VRANIĆ NAKON ŠTO SMO JE USLIKALI POSLE 10 GODINA: Sa Šipkom sam se videli iz razloga...

Stars -

Danijela Vranić (48) povukla se sa estrade na vrhuncu karijere. Pevačica poznata po najboljem provodu, ali i burnom privatnom životu okrenula je leđa sceni i otad više nije viđena u javnosti.

Nakon što smo danas fotografisali folkerku u društvu Nenada Šipke, estradnog menadžera koji vodi karijere Indire Radić, Adila Maksutovića i Anabele Atijas, mediji su kontaktirali Vranićevu ne bi li saznali hoće li se nekadašnja "kraljica splavova" konačno vratiti pevanju.

Danijela Vranić
foto: Kurir

- Vrlo uskoro se vraćam, ja se nadam u... U stvari, ne bih da govorim kada se vraćam tačno, ali brzo. Album i pesme su mi u pripremi, ali meni to nije primarno, želim da se vratim u staru Danijelu, da prolazim na terenu kao nekada. Imam probu u četvrtak i tada ću znati gde ćemo da nastupamo. Sa Šipkom sam se iz tog razloga videla.

U medijima se mnogo spekulisalo gde živi slavna brineta, a pojavile su se i informacije da se vratila u Koceljevu gde je rođena.

Danijela Vranić
foto: Damir Dervišagić, Kurir

- Ne živim kod Valjeva, živim u Valjevu. Priče da živim u Koceljevi nisu istinite. Tamo sam živela kao dete, to je bilo pre 40 godina - kaže Danijela Vranić.

Kurir / Informer / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:00

20240209-STARS-EP241

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track