VELJKO RAŽNATOVIĆ KONAČNO OTKRIO ŠTA MISLI O GUDELJU I ANASTASIJI: Muž joj je...
Foto: Petar Aleksić

hit

VELJKO RAŽNATOVIĆ KONAČNO OTKRIO ŠTA MISLI O GUDELJU I ANASTASIJI: Muž joj je...

Stars -

Bokser i naslednik pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, progovorio je o odnosu svoje sestre Anastasije i njenog supruga, fudbalera Nemanje Gudelja.

Ražnatović je istakao da je Gudelj legenda, te otkrio kako se oseća po pitanju sesztinog napuštanja porodične kuće i preseljenja u Španiju.

- Jako sam zadovoljan njenim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama - rekao je Veljko.

Nemanja Gudelj
foto: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

Anastasija je vilu u Ljutice Bogdana napustila kako bi sa tadašnjim dečkom, a današnjim suprugom živela u Španiji, budući da Gudelj igra za tamošnji fudbalski klub.

Podsetimo, Anastasija neretko stavlja do znanja koliko uživa u odnosu sa Gudeljom, a njihove situacije iz svakodnevnog života gotovo svakodnevno deli na svom Instagram profilu.

Tako je nedavno otkrila kako ju je suprug iznenadio za Dan zaljubljenih. Naime, Anastasiju je u kući sačekao veliki buket crvenih ruža, baloni u obliku srca i usana, bombonjera i roze šampanjac.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen

- Srećan Dan zaljubljenih, bubiška moja! Volim te zauvek - napisao joj je na čestitki Gudelj koji se potpisao kao Buba, što je nadimak kojim jedan drugog zovu. Anastasija je podelila javno njegove reči i poručila:

- Imam najboljeg mužića na svetu! Volim te - napisala je gospođa Gudelj.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:46

STARS EP250

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track