HAOS U SUDNICI! KARIĆEVI ADVOKATI TRAŽILI IZUZEĆE TUŽIOCA: "Okrivljeni se slikao u majici - Ne možete mi ništa"
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić, Nikola Anđić

SUĐENJE SE NASTAVLJA

HAOS U SUDNICI! KARIĆEVI ADVOKATI TRAŽILI IZUZEĆE TUŽIOCA: "Okrivljeni se slikao u majici - Ne možete mi ništa"

Stars -

Nataša Šavija i Stefan Karić po drugi put su se danas sreli pred licem pravde.

Oni su se tačno u podne pojavili pred sudom gde je bio nastavljen proces po starletinoj tužbi za nasilje.

Nataša Šavija, Stefan Karić
foto: Kurir/Privatna arhiva, Nemanja Nikolić

Advokat oštećene Borivoje Borović objašnjava detalje sa suđenja:

- Branioci okrivljenog su tražili izuzeće tužioca što ja tumačim kao pokušaj odugovlačenja postupka jer na prošlom glavnom pretresu se nije pojavio branilac. To je je istaknuto kao razlog odlaganja. Danas sam na sudu predao fotografije sa društvenih mreža okrivljenog. Na internetu postoji niz malih fotografija povređene oštećene, a okrivljeni se u prvom planu slikao u majici na kojoj je pisalo u smislu "Ne možete mi ništa", čime je pokazao stav prema sudu. On se ruga pravosuđu i samoj oštećenoj. Očekujem da će biti odbijeno izuzeće i da će, ipak,sud suditi na osnovu zakona i dokaza. Ne smemo zaboraviti da je Šavija dva puta operisana, o tome postoje lekarski nalazi i veštačenja, pa se nadam da će sud u pravo u tom smilsu ceniti dokaze koji su nemoljivi - kaže Borojević za Kurir.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Nemanja Nikolić, Kurir

Starleta je podsetimo 1. maja prošle godine zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je odmah pokrenut sudski postupak.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja