"VOZILA JE BESAN AUTO, A ONDA SAM U NJEMU PRONAŠAO OVO" Ovako je počela ljubav Jovane i Željka Joksimovića: To je PRESUDILO!
Foto: Nenad Kostić

godinama uživaJU u skladnom braku

"VOZILA JE BESAN AUTO, A ONDA SAM U NJEMU PRONAŠAO OVO" Ovako je počela ljubav Jovane i Željka Joksimovića: To je PRESUDILO!

Stars -

Poznata TV voditeljka Jovana Joksimović, više od deset godina je u braku sa pop pevačem i kanautorom Željkom Joksimovićem, a između sada srećnog bračnog para, sevnule su varnice upravo 2008. godine kada su zajedno vodili "Evroviziju" koja se održavala u Beogradu.

Poznati domaći parveć godinama uživa u skladnom braku, a Željko se jednom prilikom prisetio početka njihovog zabavljanja koje prati jedna anegdota.

- Kad smo se upoznali‚ ona me je jednom prilikom vozila kolima, i sećam se da je imala neki super, besan auto. Vozi me, a ja čisto da otvorim ladicu i da vidim šta ima napred, kad ono neki divljaci, CD-ovi na kojim ništa ne piše, i vidim, moj CD! Kažem: “Čekaj, čekaj, pa ti slušaš mene”! I to je presudilo. Nešto sam se malo dvoumio jedno vreme, ali kad sam video CD to je bilo to - rekao je Željko, dok je Jovana dodala:

- Slušam samo Željka! Sluha nemam, ali volim muziku. Ali su deca, srećom, muzikalna! Deca su na Željka - zaključila je voditeljka.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

07:19

STARS EP256

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track