JELENU GOLUBOVIĆ TETKA PRIJAVILA ZBOG MALTRETIRANJA! Glumica besna: Hoće da nas izbaci iz stana...
Foto: Nenad Kostić

haos

JELENU GOLUBOVIĆ TETKA PRIJAVILA ZBOG MALTRETIRANJA! Glumica besna: Hoće da nas izbaci iz stana...

Stars -

Jelena Golubović je u emisiji otkrila da ju je tetka prijavila policiji zbog maltretiranja putem društvene mreže Fejsbuk.

Jelena je postala poznata širokim narodnim masama u rijaliti šou programu, a svi dobro znaju koliko je bila vezana za svoju baku.

Jelena Golubović, palata pravde
foto: Nenad Kostić

Međutim, kada je njena baka preminula, došlo je do problema sa tetkom koja je tražila deo nasledstva, odnosno novac od luksuzne nekretnine u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

Golubovićeva je sada otkrila da je svađa sa tetkom koja se odjednom pojavila otišla toliko daleko da ju je prijavila policiji.

- Tetka uopšte nije brinula o baki. Niko nije znao da tetka postoji dok baka nije umrla i dok tetka nije tražila polovinu stana. Stalno je govorila da je Karađorđeva ne zanima, a nekretnina, zlato i nafta, to se zna da su pare. I ona kao mafijašica: "Pa nisam, ja sam uvek govorila da me ne zanima Karađorđeva, i sad me ne zanima, ali me zanimaju pare od Karađorđeve" - rekla je ona i nastavila:

Jelena Golubović
foto: Kurir Televizija

- Još sam ja prijavljena policiji i traženo je da budem izuzeta kao ključni svedok zato što "maltretiram" moju tetku sa kojom ni ne razgovaram tri godine. Sad, ona ne maltretira mene, mamu i brata da izađemo iz stana u koji smo došli iz porodilišta - kaže Golubovićeva , i dodaje:

- Njena ćerka smatra da je ja maltretiram na Fejsbuku jer sam napisala da je ku*va ispod plavog mosta moralnija od moje tetke. E zato ja nju "maltretiram" i zato me je prijavila policiji, tražila zabranu prilaska.

Kurir.rs/ Informer/ Preneo: M.J.

Bonus video:

01:23

GOGA SEKULIĆ I KATARINA GRUJIĆ ŠOKIRANE ODGOVOROM VUKA MOBA! Pevač otkrio usred emisije: Evo sa koliko žena je bio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track