"AKO JE NIJE SRAMOTA, NEK KAŽE S KIM ME JE VARALA": Darka Filipovića žena prevarila posle 12 godina braka, usledio ŠOK odgovor
Foto: Damir Dervišagić

"AKO JE NIJE SRAMOTA, NEK KAŽE S KIM ME JE VARALA": Darka Filipovića žena prevarila posle 12 godina braka, usledio ŠOK odgovor

Stars -

Našu estradnu scenu su u poslednje vreme uzdrmala dva razvoda, a i u prošlosti su burna okončanja braka bila glavna tema madija i javne scene.

Razvod Darka Filipovića posle 12 godina braka iznenadila je javnost, a njegova izjava da ga je supruga prevarila s najboljim prijateljem još više je sve iznenadila.

Pevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine nakon što ga je, kako je ispričao, bivša žena prevarila sa njegovim prijateljem. Njihova ljubav trajala je 12 godina, a njihova svadba bila je veoma raskošna i dugo se pričalo o njihovom gala veselju.

Darko Filipović
foto: Pritnscreen

Darko i njegova tadašnja izabranica izgovorili su sudbonosno „da“ godinu i po dana nakon zabavljanja. Oni su hteli da venčanje bude u Beogradu, ali su se u poslednjem trenutku odlučili da svadbeno veselje naprave u Leskovcu, gde im je veliki broj prijatelja, kao i rodbina sa juga Srbije.

Nakon vesti da se Filipović razvodi od supruge, on nije hteo da govori o razlozima razvoda, a sve zbog njihove ćerke, ali je na kraju ipak otkrio da ga je prevarila sa drugarom.

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist - izjavio je Darko tada.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:19

Darko Lazić peva bivšoj ženi Ani Sević i njenom mužu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track