"ODSELI SMO U VILI U AMERICI, MENADŽERU 'ISPARILE' PARE, ALI SAM USPELA DA SE REVANŠIRAM" Nada Obrić o prevari u karijeri (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

"ODSELI SMO U VILI U AMERICI, MENADŽERU 'ISPARILE' PARE, ALI SAM USPELA DA SE REVANŠIRAM" Nada Obrić o prevari u karijeri (VIDEO)

Stars -

Pevačica Nada Obrić obeležila je čitave generacije u nekadašnjoj Jugoslaviji, a gotovo da nema mesta u bivšoj državi u kojoj nije nastupala i bivala velikodušno prihvaćena.

Samim tim, s obzirom na to da Balkanci žive ili rade na različitim kontinentima, ona je imala turneje i po velikoj Americi i dalekoj Australiji.

Jednu zanimljivu anegdotu je iznela u emisiji "Divan šou" kod voditelja Ivana Gajića na Kurir televiziji.

01:27

ODSELI SMO U VILI U AMERICI, MENADŽERU ISPARILE PARE, ALI SAM USPELA DA SE REVANŠIRAM Nada Obrić o prevari u karijeri

Iako je uglavnom sve bilo ispoštovano, pa je na njoj bilo da odradi svoj deo posla, ona se prisetila jednog problema koji je imala u Americi oko isplaćivanja novca.

- Radila sam podosta sa Mirkom Kodićem, i vani i po Jugoslaviji, celoj Evropi, Americi, Australiji... Ja makar imam sećanja kada nismo isplaćeni u Americi. Mirko je bio sa nama, on takođe nije isplaćen. Odseli smo u jednoj vili i čekali menadžera, to je priča za sebe, ali sam našla načina da se revanširam, ovdašnjem našem čoveku koji nas je pozvao. Desilo mi se to jednom, tada i nikada više. Dobro je da sam naučila na tom primeru. Mnogo više sam se revaširala i mnogo više od mnogo više.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

10:06

NADA OBRIĆ O TOME ZAŠTO NIJE NAPISALA KNJIGU O SVOM TURBULENTNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track