U JEKU RAZVODA OD DŽENANA, SAMIRA NOVIM POTEZOM NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA! Skockala se pa sve objavila, sada ovako IZGLEDA
Foto: Mondo/Stefan Stojanović, Screenshot

KOMENTARI PLJUŠTE

U JEKU RAZVODA OD DŽENANA, SAMIRA NOVIM POTEZOM NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA! Skockala se pa sve objavila, sada ovako IZGLEDA

Stars -

Dženan Lončarević pokrenuo je postupak za razvod braka, a njegova dugogodišnja supruga Samira Lončarević iznela je šokantne tvrdnje o njihovom odnosu.

Ekipa Kurira otišla je u Prijepolje i posetila kuću Dženana Lončarevića, a Samira je danas na svom Fejsbuku promenila sliku na profilu, te je odmah usledila lavina komentara.

Dženan Lončarević, Prijepolje, porodični dom Lončarevića
foto: Nenad Kostić, Nikola Anđić

Naime, Samira se skockala, pa pozirala i sve javno objavila. Ona je imala isfeniranu ravnu kosu, a odlučila se da obuče haljinu u bež varijanti, koja podseća na sako.

Samira Lončarević
foto: printcsreen Instagram

U ovom uzdanju Samira je istakla svoju vitku liniju, a onda su usledili komentari.

Samira Lončarević, Dženan Lončarević
foto: Mondo/Stefan Stojanović, Screenshot

Podsetimo, Dženan Lončarević se po prvi put oglasio za Kurir nakon što je u javnosti odjeknula vest da se razvodi od supruge Samire Lončarević. Saopštenje je muzičar poslao preko advokata.

- Tačno je da je dana 28.02.2024. godine, nakon neuspešnih razgovora o sporazumnom razvodu braka, preko punomoćnika, Osnovnom sudu u Prijepolju, Dženan Lončarević podneo tužbu za razvod braka od Samire Lončarević, sa predlogom da sud brak razvede, odluči o poveravanju zajedničkog maloletnog deteta jednom od roditelja, kao i da odredi doprinos za izdržavanje zajedničkog maloletnog deteta.

kurir.rs/blic

Bonus video:

06:15

STARS EP286

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track