OVAKO IZGLEDA KUĆA NEMANJE MATIĆA NA UBU! U nju uložio oko 700.000€! Meštani razvezli jezik, evo šta kažu o slavnom fudbaleru
Foto: Kurir, www.asroma.com

kupio nekretninu pa je renovirao

OVAKO IZGLEDA KUĆA NEMANJE MATIĆA NA UBU! U nju uložio oko 700.000€! Meštani razvezli jezik, evo šta kažu o slavnom fudbaleru

Stars -

Nemanja Matić je na Ubu kupio imanje sa kućom, koju je potom renovirao od temelja, u šta je uložio oko 700.000 evra, saznaje Kurir. Naša ekipa je boravila u ovom malom gradu, gde se uverila da sugrađani o proslavljenom fudbaleru imaju samo reči hvale.

Aleksandra Matić, Nemanja Matić
foto: Printscreen/Instagram

Nas je interesovalo gde se nalazi njegova rodna kuća, ali ljudi koji su sedeli u bašti jednog kafića objasnili su nam da je Matić odrastao u obližnjem selu Vrelo, ali da i na Ubu ima nekretninu.

Jedan od njih nas je odveo na mesto gde se nalazi Matićeva kuća. U blizini je stadion "Dragan Džajić", na kojem igra fudbalski klub Jedinstvo, a na početku ulice je kuća porodice Džajić.

- Nemanju ovde svi vole, za njega nikad nećete čuti ružnu reč. Jedan je od omiljenih sugrađana, ali i sportista, mnogo smo ponosni na njega. I u svom Vrelu on ima kuću, ali, eto, želeo je i ovde da napravi još jedan dom. Mnogo nam je drago zbog toga - priča meštanin dok nam detaljno objašnjava izgled Nemanjine nekretnine.

1 / 3 Foto: Kurir

- Majstori su ispunili sve zahteve porodice Matić. Kao što vidite, tu je i garaža, a betonskom ogradom je sačuvao privatnost. Koliko sam razumeo, to je neki španski stil. Kamere se nalaze svuda i sve se snima dvadeset i četiri sata. Kako se priča u gradu, plac s kućom koja je tu postojala platio je 370.000 evra, a uložio je sigurno još približno toliko, tako da ga je sve koštalo oko 700.000 evra. Kuća koju je sagradio je velika, a sve unutra i spolja odiše kvalitetom - priča nam ovaj Ubljanin, koji je insistirao da mu se ime javno ne otkriva jer ceni porodicu Matić.

- Nemanja je laf. Zvezda, a skroman čovek. Mnogo puta mi se javio, porazgovarao sa mnom, ali i sa svim Ubljanima. On je dostupan svima. Kad je na Ubu, obavezno s decom dolazi na sportske terene na "Školarcu". Igra s mališanima fudbal, druži se s ljudima. Prija mu ovde. Lepo je to kada se neko u karijeri ostvari na svetskom nivou i onda dođe u svoj grad i uloži novac. Kao što znate, ovde ima fudbalski teren. Nemanja na Ubu s porodicom ima mir i lepo se oseća. I supruga mu je odavde - zaključuje ovaj meštanin.

Nemanja Matić
foto: Instagram/nemanjamatic

Takođe, o humanosti Matića odavno se priča, a kolika je veličina, govori i to što nikad nije želeo da razgovara na tu temu, niti da se o tome piše. Na Ubu jedna ulica, koja se nalazi kod opštine, nosi ime i prezime nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca.

Bonus video:

06:15

STARS EP286

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track