Seve: Mali je morao biti Dalmatinac, želim i ćerku

I Milan se složio

Seve: Mali je morao biti Dalmatinac, želim i ćerku

Stars -
Komentariše da joj je 2012. godina bila najlepša u životu jer je postala majka i dobila prelepog sina koji joj je doneo radost i veselje

SPLIT - Severina je progovorila o svojoj želji da rodi u splitskoj bolnici, a ne u nekoj privatnoj klinici.

- Bila je to moja želja, Milanova i moje majke pošto je ona bila dole. Osim toga, mali je morao biti Dalmatinac. Svi su su slikali izlazeći iz porodilišta. Ja to nisam, meni je to bilo previše histerično razdoblje. Prvo, žena mora doći k sebi, i to dete i sve zajedno. Trudila sam se da to nekako zaštitim, međutim, ovo leto, gde god smo došli nismo imali šanse, uvek bi nas netko snimio mobilnim - izjavila je Severina u intervjuu za IN magazin.

Komentariše da joj je 2012. godina bila najlepša u životu jer je postala majka i dobila prekrasnog sina koji joj je doneo radost i veselje. Osvrnula se i na vreme koje je provela u splitskoj bolnici pre porođaja. Izjavila je kako sebi i svojoj porodici u novoj godini želi puno zdravlja i ljubavi.

- Za 2014. godinu možda želim i jednu curicu - dodala je Severina. Progovorila je i o novom albumu 'Dobrodošao u klub'. - Dobrodošao u klub' uopšte nije klupska pesma, to je jedna ozbiljna pesma, baš je meni draga. Ima i jedna moja, onako srceparajuća, ženska koju sam ja napisala. To je nastavak 'Pogleda ispod obrva' za udate žene ili one pred rastankom, tako to dođe na isto - rekla je Seve sa osmehom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track