ABRONOŠA: Glumi srećan brak, pa ode na abortus!

Usred srede

ABRONOŠA: Glumi srećan brak, pa ode na abortus!

Stars -

Dobar dan, drage moje abronoše. Jedva sam čekala da prođe ova nedelja kako bismo opet ćakularile! Imam mnogo toga da vam ispričam.

Prva priča tiče se jedne lepe i poznate Gospođe, inače supruge jednog Voditeljčića. Iako se njih dvoje u javnosti predstavljaju kao skladan i divan par, izgleda da im baš ne cvetaju ruže u porodičnom gnezdu. Naime, jedna ptičica mi je javila da je Gospođa pre oko mesec dana bila na jednoj privatnoj klinici, gde je abortirala! Da, da. Ja sam se baš iznenadila jer njih dvoje stalno pričaju kako se vole i kako im je lepo, uživaju u svojoj porodici, ali - ne lezi vraže.

Ona je, kad je saznala da je trudna, bila jako nervozna i nije mogla da poveruje da joj se to desilo. Prijateljima je pričala da joj to nikako nije trebalo i da ne želi dete jer im je brak na klimavim nogama i često se svađaju. Tako da, kad god se zapitate da li te poznate face imaju perfektan život, setite se da svi oni imaju tajne, i da ste zapravo vi srećni.

Drugi trač koji sam saznala vodi ka jednoj mladoj nadi, zvaćemo je Pevaljka. Ona se i te kako snašla u estradnim vodama i pliva kao prava riba. I Pevaljka je, baš kao i prethodni par, u skladnoj vezi, ali opet, moram da kažem - cvrc!

Ona svog jadnog dečka vara gde god i s kim god stigne. Čim joj se ukaže prilika da na nastup ode bez dečka, ona nađe nekog je.ača. Tako sam čula i da je bila s gotovo svim menadžerima evropskih klubova u kojima je gostovala. A to je, naravno, naplatila dodatno. Čula sam da je glavna mačka i u Srbiji, jer gotovo u svakom gradu ima nekog budžovana, uglavnom krimosa, koji je troši, ali i ne štedi para za nju.

Zato i ne čudi što je za tako kratko vreme finansijski stasala, pa ima love koliko hoćete. Samo se nadam da njen dragi ne čita ovo, pronaći će se, sigurno.

To bi bilo to, najdraži moji. Mi se čitamo i sledeće nedelje. Ljubi vas i voli vaša Abronoša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track