ACA LUKAS NAPAO CAKANU: Gospođa ti je tata, a mama ti je gospodin!
Foto: Printskrin

Žiri u sukobu

ACA LUKAS NAPAO CAKANU: Gospođa ti je tata, a mama ti je gospodin!

Stars -

Dragica Radosavljević Cakana našla se u ulozi tajanstvenog člana žirija u "Zvezdama Granda", kada se sukobila sa kolegom Acom Lukasom.

Naime, Jelena Karleuša je jednom kandidatu dala svoj glas jer je isto učinila Marija Šerifović. Cakani se nije dopao njen potez pa je rekla kako JK samo zbog Marije dala glas. Ona je dodala da takmičari moraju da imaju dobar glas, jer ne prolaze svi na izgled.

"Ona je prošla na fizički izgled ali on nije presudan" rekla je Cakana misleći na Jelenu. Cakana je takođe greškom Lukasu rekla "gospođo", zbog čega se on strašno naljutio.

"Gospođa ti je tata, a mama ti je gospodin" odgovorio je Lukas, a onda je i Karleuša odgovorila.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Da se u šoubiznisu prolazi na izgled onda bi mnogemisice i lepotice bile zvezde. Nema puno lepotica da su prošle na izgled i bile zvezde samo godinu dana. Da je izgled bitan, ja ne bih traajala 20 goidina" rekla je Jelana i doadala da je glas dala dečku jer smatra da je Marija Šerifović neko čijem sudu veruje. Ona je dodala da se pokajala što je dala glas jer momak nema iks fakrot, ništa što bi okarakterisalo kao nekoga ko će biti zvezda.

"Od ovog Sokrata može nešto da se nauči! Idi bre, ovo je ozbiljna emisija" rekao je Lukas Cakani. Saša Popović je stopirao sve i rekao da ne želi prepucavanje među žirijem.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track