DRAMA: Popovićevi advokati naložili da se prate Severina i njen sin
Foto: Marina Lopičić, Zorica Radulović, Nebojša Mandić

Menadžer hrvatske pop zvezde optužuje

DRAMA: Popovićevi advokati naložili da se prate Severina i njen sin

Stars -
Tomislav Petrović tvrdi da je pevačici dostavljen ugovor koji su potpisali pravni zastupnici njenog bivšeg verenika sa detektivskom firmom da uhode nju i malog Aleksandra

Severina Vučković nabavila je dokaz da su advokati njenog bivšeg verenika Milana Popovića naložili da se ona i njen sin Aleksandar prate u stopu, tvrdi njen menadžer Tomislav Petrović.Ovu vest objavio je hrvatski nedeljnik Nacional, koji je imao uvid u ugovore, do kojih je došao i Kurir, a koji su pravni zastupnici srpskog „kralja bakra“ Veljko i Gordana Miljević prošle godine potpisali sa detektivskom agencijom Josipa Klema, čiji su zaposleni danima bili u blizini pevačice i njenog deteta.

Video detektive... Tomislav Petrović
Video detektive... Tomislav Petrović

- Veljko i Gordana Miljević, advokati Milana Popovića, naručili su praćenje Severine i njenog tada dvogodišnjeg deteta Aleksandra, zbog čega su oni pretrpeli ozbiljne traume. Za to postoje i pismeni dokazi u vidu ugovora koji su potpisali. Tako nešto uraditi majci i malom detetu mi je zaista neshvatljivo, pogotovo kada to radi jedna ugledna advokatska kancelarija. Gospođo i gospodine Miljeviću, može da vas bude sramota. Ovim putem vas pozivam da se javno izvinite Severini, njenom detetu i njihovim bližnjima zbog patnji koje su zbog vaših dela pretrpeli. Pozivam vas i da nadležnim državnim institucijama priznate u čije ime i sa kojim ciljem ste to uradili - poručio je Petrović za Kurir.Podsećanja radi, Severina je prošle godine prijavila policiji pokušaj otmice, kada su njen menadžer Tomislav i dadilja Frančeska primetili kako se nekoliko muškaraca korpulentne građe kreće oko njenog stana u Zagrebu na Kozjaku i fotografiše njenog sina Aleksandra. Tomislav je tada zapisao registarske oznake automobila u kom su se te osobe nalazile i dostavio ih policiji.(Z. S. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja