(FOTO) NE MOGU DA STANU: Ove dame ne prestaju da tetoviraju svoje telo!
Foto: Damir Dervišagić

Zavisne od slika

(FOTO) NE MOGU DA STANU: Ove dame ne prestaju da tetoviraju svoje telo!

Stars -
Nataša Bekvalac, Nikolija Jovanović i Marija Šerifoić su samo neke od dama sa estradne scene koje nisu mogle da odole šaranju po telu.

One su tela ukrasile raznim motivima. Dok je kod jednih povod za slikanje bila ljubav, druge su se odlučile da životne poruke prenesu na svoje telo.

Nataša Bekvalac je prvu tetovažu uradila kada je otpočela vezu sa bivšim suprugom Danilom Ikodinovićem. Ona je tada na desnoj ruci istetovirala slovo "D" što je posvetila svom tadašnjem suprugu, a potom kada je rodila ćerku Hanu, u njenu čast je vrat ukrasila slovom "H". Ona i Danilo su zajedno takođe istetovirali i labudove, koji su predstavljali njihovu ljubav, a ta tetovaža se nalazi na Natašinom kuku.

Nikolija Jovanović je istakla da obožava slike na telu, a za sada ih ima preko 10. Ona je slikama ukrasila noge, prepone, leđa, ruke, kao i vrat. Jednu od tetovaža je posvetila svojoj majci kada je istetovirala lik Vesne Zmijanac na levoj nadlaktici.

Još jedan veliki ljubitelj tetovaža među pevačicama je Seka Aleksić koja ih takođe ima više na telu. Ona je jedno vreme bila opsednuta šaranjem, te je tako često svoje telo ukrašavala novim slikama. Nedavno je izjavila kako više nema nameru da se tetovira, kao i da je taj period iza nje. Na njenom telu se mogu videti stihovi pesama, imena dragih ljudi, kao i životni motivi.

Kao i njene koleginice, ni Marija Šerifović nije odolela tetoviranju. Ona ima nekoliko slika na rukama, gde se nalaze životni motivi. Marija je nakon uspešnog koncerta na fudbalskom stadiona, na telu napisala stihove svoje pesme .

Igračica Jelena Krunić je definitvno na tronu kada su u pitanju detovaže. Osim što su joj istetovirane ruke, kao i prste, ona je nedavno navratu naslikala leptira. Krunićeva takođe ima slike i na zadnjici, leđima, stomaku i butinama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track