(FOTO) PESNICE, MASNICE, KRV, LJUBOMORA: One su na srpskoj estradi doživele brutalne batine
Foto: Kurir, Printscreen/Facebook

Nasilje nad ženama

(FOTO) PESNICE, MASNICE, KRV, LJUBOMORA: One su na srpskoj estradi doživele brutalne batine

Stars -

Pevačica Dunja Ilić brutalno je prebijena u Prištini i strahuje za svoj život! Ne izlazi iz stana jer se plaši da će ponovo biti napadnuta i planira kako da pobegne s Kosova i vrati se u Beograd.

Dunja nije jednina na našoj estradi koja je pretrpila nasilje. Batine, pesnice i modrice nisu tako retka pojava i pevačice nisu zaštićenije od drugih kada je reč o nasilju nad ženama.

Foto Printscreen/Facebook
Foto Printscreen/Facebook

Glumica Mina Lazarević pretučena je u svom stanu, a policija došla tek kad je njen suprug, baletan Goran Stanić, i zapucao automatskom puškom sa terase. U istom stanu, Mina i on žive sa svoje dvoje dece, a policija je kod Stanića pronašla još jedno oružje i kapisle za detonator.

Fitnes instruktorku Anu Mariju Žujović pretukao je voditelj Vlada Stanojević pre godinu i po dana. Ana Marija je fotografiju sa modricama i podlivom ispod oko postavila na društvenu mrežu optužujući voditelja da ju je istukao. Cela priča dobila je epilog na sudu, a navodno Vladimir će morati fitnes instruktorki da plati 880.000 dina za fizički i duševni bol.

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga. Pevačica nije podnela krivičnu prijavu protiv supruga.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko Nikola Minić nakon nastupa u jednom beogradskom klubu.Posle kraće prepirke s njim, Nikola je Miji udario nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Pevačica Nada Topčagić je jednom prilikom ispričala da je dobila batine od kolege Marinka Rokvića. Naime, oni su zajedno bili na turneji u Hrvatskoj. Svađa zbog sitnice je prerasla u pravu tuču."Dobro me je tada izudarao i uopšte nije štedeo snagu iako sam žensko, ali ja sam, na svu sreću, znala da se branim", ispričala je pevačica.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Pevačica Katarina Ostojić Kaja dobila je batine ispred kluba "Hipnotik", gde joj je tom prilikom ukraden i mobilni telefon. Nju je pesnicama udarao nepoznati muškarac koji joj se ranije u klubu udvarao i pokušao da je poljubi. Kaja ga je odbila, za šta je bila i "nagrađena" udarcima.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg emotivnog partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati. Ipak, Goca je naglasila da je nije zlostavljao bivši muž Ivan Marinković nego jedan bivši momak."Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati", izjavila je svojevremeno.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Ćerku Džeja Ramadanovskog Anu pevač Adil Maksutović je u decembru 2013. brutalno pretukao, koja je samo dva meseca pre toga porodila. On ju je nekoliko puta udario pesnicom u stomak na kojem je imala svežu ranu od carskog reza. Ana je prijavila Adila policiji i celi slučaj je završio na sudu.

Fot Dado Đilas
Fot Dado Đilas

Ivana Stamenković Sindi, koja je izgubila starateljstvo nad svojom ćerkom, sudu je dostavila fotografije s podlivima i lekarske nalaze koji potvrđuju da ju je bivši muž pretukao, ali i pored toga on je dobio starateljstvo nad ćerkom.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Ksenija Pajčin je završila tragično. Nju je njen dečko Filip Kapisoda prvo pretukao, a onda i ubio zbog ljubomore. Filipa je potom izvršio samoubistvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track