(FOTO) USTA NA USTA: Ovako je Kristijan hranio Medenicu!
Foto: Printscreen

Jedva je dočekala

(FOTO) USTA NA USTA: Ovako je Kristijan hranio Medenicu!

Stars -
Jasmina se trudila da bude interesantna na pijaci kako bi dobili što više namirnica, kao što se očekivalo, naskakala je na Kristijana koji je prokomentarisao da ga svojim ponašanjem podseća na Jelenu Krunić

Jasmina Medenica je u nekoliko navrata priznala da se zaljubila u Kristijana Golubovića. Ona smatra da ima poseban odnos sa njima, a konačno je dočekala i da jede iz njegovih usta. Ovonedeljna gazdarica imanja je Tamara Đurić, koja je za sluge postavila Jasminu i Kristijana, a svo troje su zajedno išli na pijacu. Medenica se trudila da bude interesantna na pijaci kako bi dobili što više namirnica. Kao i što se očekivalo, naskakala je na Kristijana koji je prokomentarisao da ga Jasmina svojim ponašanjem podseća na Jelenu Krunić. Medenica se posebno sredila za odlazak na pijacu, te je tako obukla kostim baba Mrazice.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

U jednom momentu ona se popela na sto i igrala dok je Tamara pevala, a onda je Kristijan uzeo kobasicu koju je stavio u usta i tako je da Medenici. Farmerka je jedva dočekala da prisloni svoja usta i uzme zalogaj od Golubovića.

Foto Printskrin
Foto Printskrin

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track