Jedna od retkih koja nije preterala: Rada Manojlović silikonom popunila usne?
Foto: Damir Dervišagić

UMERENOST JE VRLINA

Jedna od retkih koja nije preterala: Rada Manojlović silikonom popunila usne?

Stars -

Pevačica se uvek rukovodila devizom da je prirodnije i lepše, ali njene poslednje fotografije su izazvale veliku polemiku koja se zasnovala na pitanju: da li je Rada silikonom uvećala usne.

Rada Manojlović svakako spada u omiljene pevačice na našoj estradi, a njena prirodnost svakako je kvalitet kojim se izdvaja od drugih.

Ranije je u medijima isticala da još uvek ne razmišlja o tome da bilo šta na sebi promeni, i da je jedino sredila zube, pa se sada može pohvaliti besprekornim osmehom.Međutim, pevačica je nedavno objavila fotografiju, tačnije kolaž od četiri fotografije, na kojima je nešto delovalo drugačije.

Mnogi su se pitali šta je po sredi. Da li je u pitanju način šminkanja koji je vizuelno povećao Radine usne ili, pak, popunjavanje usana silikonom?- Rado, previše si docrtala usnu, nemoj to da radiš. Prirodno ti je lepše - samo su neki od komentara pratilaca. Rada se još uvek nije oglasila ovim povodom, a mi vas pitamo kako vam se pevačica više dopada? Sa sajta Story.rs preporučujemo i: Izazvala oštru polemiku: Haljina zbog koje je Rada Manojlović napadnuta na društvenim mrežama (FOTO)Mala promena sa gigantskim efektom: Uradite isto što i Rada Manojlović i zablistajte u totalno drugačijem svetlu (FOTO)Video koji će vas zaintrigirati: Evo kako se Rada Manojlović prisetila bivše ljubavi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track