JELENA KOSTOV: Hoću pravu srpsku svadbu, da svatovi gađaju jabuku!
Foto: Nemanja Pancic

SPREMNA ZA SLAVLJE

JELENA KOSTOV: Hoću pravu srpsku svadbu, da svatovi gađaju jabuku!

Stars -
Pravila bih svadbu za trista-četiristo ljudi. Na pravi srpski način, gađanje jabuke i svi ostali običaji koji prate tradiciju, ali Miljan neće

Posle skoro tri godine veze, pevačica Jelena Kostov željno priželjkuje dan kada će pred oltar sa izabranikom Miljanom, ali njih dvoje imaju različite želje oko slavlja.

"Kao većina devojaka, oduvek sam maštala o tome da budem u dugoj beloj venčanici, da imam veliku svadbu. Pravila bih svadbu za trista-četiristo ljudi. Na pravi srpski način, gađanje jabuke i svi ostali običaji koji prate tradiciju. Ali pošto moj dečko to ne voli, onda ćemo videti da li ćemo se naći na pola puta, organizovati nešto manje, ili će to biti samo za nas nekoliko, kumovi i mi", rekla je Jelena Kostov.

"Miljan bi bio najsrećniji kada bi se to sve tako skromno i desilo. Ako sve ipak bude po njenom, svadbeno veselje će biti poput onog koji su imali Lepa Brena i Boba Živojinović.Oni su imali pravu srpsku svadbu, ako ćemo tako gledati. Volela bih da moja bude baš kao Brenina. Jelena kaže i da će na slavlje pozvati koleginice, ali ne želi da neka od njih peva. "Volela bih da mi na svadbi Sergej Ćetković i Toni Cetinski otpevaju pesmu za prvi ples", priča Jelena.

Miljan i Jelena verili su se u novembru prošle godine. On je organizovao romantično iznenađenje za pevačicu i zaprosio je na njen rođendan.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track