šok

ZORICA BRUNCLIK NAPALA JELENU KARLEUŠU: Rekla bih ti sram te bilo, ali ti očigledno ne znaš šta znači SRAMITI SE! SVE znaš da radiš OSIM DA PEVAŠ! (VIDEO)

JK afera -

Jelena Karleuša burno je odreagovala na devojku iz muzičkog takmičenja kada je čula da je spremila pesmu Zorice Brunclik. To joj se, izgleda, nimalo nije dopalo.

Zbog ovog segmenta, Zorica se veoma uvredila pa je javno osula paljbu na pop divu, koja je od takmičarke verovatno tražila nešto drugačije, što često čini i u prepoznatljivom stilu.

"Da vidim kako razmišljaš", trudila se Jelena oko takmičarke.

"Od Zorice..." odgovorila joj je ona pod tremom, kada ju je JK jaukom prekinula.

"Verovatno Brunclik! Je l' tako?" ispitivala ju je ona, na šta se devojka samo osmehnula i potvrdila njenu tvrdnju.

foto: Printscreen

Zorica joj je putem društvenih mreža uputila oštru poruku pa podigla sve na noge.

"Jelena, ti znaš sve da radiš osim da pevaš! I ubuduće kada spomeneš ime i delo Zorice Brunclik - ustaneš i pokloniš se! Rekla bih ti sram te bilo, ali ti očigledno ne znaš šta znači sramiti se!" besnela je pevačica, te izazvala lavinu komentara.

foto: Printscreen

Podsetimo, vest o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića odjeknula je na Božić. Razlog bile su poruke koje je pevačica navodno razmenila s Duškovim kolegom fudbalerom, pa joj je on zbog toga zaplenio telefon. Par Karleuša - Tošić je ovo brzo demantovao i ne sluteći kakav će pakao tek da usledi.

JK je otputovala u Kinu kako bi smirila Duška i sačuvala brak u jeku porno afere sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Međutim, otkako se vratila u Srbiju, izlazi iz kuće samo kako bi išla na snimanja "Zvezda Granda".

Kurir.rs/Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track