Keba: Ne bi mi smetalo da moja Taša voli crnca!
Foto: Aleksandar Jovano

Nije rasista: Folker progovorio o ćerkinoj vezi

Keba: Ne bi mi smetalo da moja Taša voli crnca!

Stars -
Dragan Kojić kaže da nema predrasuda, ali tvrdi da njegova ćerka nije u ljubavi s tamnoputim muzičarem Kajlesom

Iako je ovih dana u medijima ponovo podgrejana priča da se Kebina ćerka Nataša Kojić zabavlja sa tamnoputim muzičarem Ejžom Kajlesom, zbog čega su njeni otac i brat Igor ljuti na nju, folker je odlučio samo za Kurir da progovori o ljubavnom životu svoje naslednice.

- Jasno mi je da pojedini mediji iz samo njima znanih razloga hoće da destabilizuju fenomenalnu atmosferu pred najvažniji dan u mojoj karijeri, a to je moj predstojeći koncert u Loznici - započeo je pevač svoju priču i naglasio:

- Ne želim da hranim ničije predrasude jer ih u životu nikad nisam imao. Zar je uopšte bitno ko je niži, ko je viši rastom, ko je mlađi, a ko stariji, da li je manje ili više lep, kakve je boje kože, koje je nacionalnosti i kog seksualnog opredeljenja. U mom srcu postoji samo ljubav kao naslov najlepše pesme. A jeftini umovi i ljudi koji imaju krizu duha neka se bave predrasudama. Što se tiče Nataše, taj čovek niti postoji, niti je postojao u njenom emotivnom životu, to odgovorno tvrdim. Upoznaćete uskoro i izbor njenog srca - poručuje Keba.Taša, koja već godinama živi u Americi, gde je završila fakultet Berkli i sad se bavi glumom i komponovanjem filmske muzike, potvrđuje očeve reči.

- To nije moj dečko, a tabloidne naslove ne komentarišem, jer se odavno ne obazirem na srpske tračeve - napisala je Kojićeva u poruci na Fejsbuku.

Igoru Seve spremila prebranacZEZALI KEBU ZBOG SNAJKEKeba, koji je umesto Zorice Brunclik uskočio u žiri na „Zvezdama Granda“, bio je predmet šale svojih kolega zbog snajke Severine. Kako pevač tokom snimanja nije ispuštao telefon iz ruke, te su mu često stizale poruke, to je direktoru Saši Popoviću zapalo za oko, pa je iskoristio priliku da napravi dobru foru:- Možeš kasnije da se javiš snajki. Ne boj se, nije Igor gladan, spremala mu je Seve prebranac.Šaban Šaulić jedva je dočekao da mu dobaci da na njegov koncert u Loznici dolazi samo zbog Severine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track