LEPOMIR VIŠE NIJE POLICAJAC: Dobio sam otkaz zbog Farme!

Stigla presuda

LEPOMIR VIŠE NIJE POLICAJAC: Dobio sam otkaz zbog Farme!

Stars -
Lepomir Bakić, svetski prvak u bodibildingu i bivši farmer koji je u oktobru 2014. suspendovan s pozicije višeg policijskog inspektora, dobio je pre dva dana presudu za prestanak radnog odnosa

.Kako tvrdi, on je zapravo dobio dva otkaza, prvi zbog učešća u rijalitiju „Farma“, a drugi zbog gostovanja u jednoj emisiji.

"Ovo je pravno nasilje. Dobio sam dve presude za prestanak radnog odnosa istog dana, što je nemoguće. Jednu bog „Farme“, a drugu zbog emisije u kojoj sam gostovao. Protiv mene je pokrenuto desetak disciplinskih postupaka, a sve zbog mojih medijskih istupanja u kojima sam govorio o razlozima zbog kojih sam suspendovan. Oni me terete da sam prekršio neke pravne odredbe koje se tiču medijskih pojavljivanja policajaca. Ni u jednom razgovoru za medije nisam govorio o aktivnostima MUP-a, samo sam ispričao zašto sam suspendovan", tvrdi Bakić.

"U „Farmu“ sam ušao kao svetski šampion u bodibildingu, da promovišem sprot i zdrav način života. Zašto bih morao nekoga da obavestim o tome?! Tvrdim da na imanju u Lisoviću nisam govorio o aktivnostima MUP-a niti sam odavao neke informacije. Zato ne razumem njihove razloge da me otpuste. Jedino zbog čega prihvatam da me terete jeste intervju u kojem sam govorio o nepravilnostima i protekcijama zbog kojih sam i bio suspendovan", pravda se fitnes instruktor za Alo.Lepomir je najavio da će se žaliti na ovakvu odluku nadređenih i suda, kao i to da je spreman da pravdu potraži i na međunarodnom sudu za ljudska prava u Strazburu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track