LJUBINA ĆERKA ŠOKIRALA SVE: Aleksandra priznala da se PLAŠILA svoje bebe i BEŽALA OD nje
Foto: Printskrin

Bežala od kuće

LJUBINA ĆERKA ŠOKIRALA SVE: Aleksandra priznala da se PLAŠILA svoje bebe i BEŽALA OD nje

Stars -

Aleksandra Subotić se poverila cimerima iz vile kako je njena beba po rođenju bila veoma ružna i da se plašila da je drži u rukama.

Ljubina ćerka preksinoć se prisetila perioda kad je njena ćerkica Magdalena došla na svet. Ona je ispričala da nije videla čudniju bebu toliko čudnu da nije želela da je uzme u naručje.

Bežala je od kuće u grad, a tek rođenu bebu ostavljala ocu Karađorđu da je čuva.

"Sećam se da sam je donela kući iz porodilišta i ostavila je tati da je čuva, a ja sam otišla u grad. Nisam želela da dođem kući. Kada sam se vratila, zatekla sam tatu kako sedi i bebu kako plače. Shvatila sam da sam joj ja sve na svetu i da će moja beba umreti ukoliko je ne budem pazila. Od tada se sve promenilo. Moja Magdalena je najlepša devojčica", završila je Aleksandra.

Aleksandra je zbog straha od svoje bebe bežala od kuće, vreme je provodila u gradu sa drugaricama, sve dok nije shvatila da ishod neće biti dobar ukoliko ne čuva svoje dete.

Moja Magdalena je bila ružna beba jer je rođena ranije. Plašila sam se u šta će beba da mi izraste. Dete mi je bilo vrlo čudno. Imala je velika stopala, a malo telo. Ona je bila nedonošče. Nisam smela da je uzmem u ruke neko vreme.

ALEKSANDAR ČABARKAPA SE OŽENIO U ZATVORU: Ekskluzivni paparaco s venčanja!

Srbijadanas/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track