PEVAČICE USRED OBRAČUNA KRIMINALACA: Na Zlatu i Gocu pucali turski mafijaši!

EKSKLUZIVNO!

PEVAČICE USRED OBRAČUNA KRIMINALACA: Na Zlatu i Gocu pucali turski mafijaši!

Stars -

Goca Božinovska i Zlata Petrović jedva su sačuvale živu glavu tokom mafijaškog obračuna! Kako saznaje Kurir Stars, pevačice su s kolegama Enesom Begovićem i Danijelom Ðurićem zabavljale 600 gostiju na romskoj svadbi u Diseldorfu, kada je došlo do incidenta.

Dok su se mladenci i svatovi veselili, niko nije mogao ni da nasluti da sledi scena kao iz krimi-filma. Na vratima su se pojavili naoružani turski mafijaši, koji su došli da se obračunaju s mladoženjom zbog prethodno nerazjašnjenih računa.- Nastala je opšta tuča, a čuo se i rafal! Goca je bila prestravljena, a ona i njene kolege istog trenutka su počeli s pakovanjem instrumenata. Dok su ka bini letele čaše i flaše, muzičari su u strahu gledali kako da što pre pobegnu i sačuvaju živu glavu - priča dobro obavešten izvor.Još veća drama nastala je kada su upali nemački specijalci, bacili suzavac i hapsili mafijaše. S obzirom na to da je mladoženja izboden i prevezen u bolnicu s ostalim ranjenim gostima, pevači su ostali praznih džepova jer nije imao ko da im isplati honorar.Pozvali smo Gocu, koja se nerado seća ovog incidenta.- Bilo, ne ponovilo se! Pre nekoliko godina sam pevala na toj svadbi, gde se nije znalo ko koga bije. Pretrnula sam od straha, samo sam gledala gde da se sakrijem. Brzo smo se spakovali, pa sam u toj ludnici zaboravila zimsku jaknu koju više nikada nisam našla. O novcu nismo ni mislili jer nam je samo bilo važno da izvučemo živu glavu. Baš sam se potresla, morala sam da popijem lek da bih se smirila - rekla nam je pevačica.I njena koleginica i prijateljica Zlata je i dalje u šoku.- To je bila opšta tuča, naravno da sam se uplašila! Bitno je da smo se mi spasli i čitavi se vratili kući - zaključila je Petrovićeva.

Šaban, Džej i Snežana OPLJAČKANI U PARIZU POBEGLI SMO POD STO!Na estradi se još prepričava još jedan veliki incident na svadbi u Parizu 2004. godine, kada su pevali Šaban Šaulić, Snežana Ðurišić, Džej Ramadanovski, Sanja Maletić, Anica Milenković i Ðani. Pre nekoliko godina usred veselja u salu su upali naoružani pljačkaši! Oni su pod pretnjom pištoljima zatražili od gostiju da na sto stave novac i sve dragocenosti koje imaju, a naravno, ni pevači nisu bili pošteđeni.- Bilo je užasno, baš kao na filmu. Nisam mogla da verujem da nam se to događa - rekla je Snežana, a Džej je dodao:- U trenutku kada su upali ja sam pevao. Rekao sam momcima iz benda: „Skinite satove, ovo je pljačka.“ Posle toga sam pobegao pod sto, tako da sam od svih najmanje video šta se dešavalo. Moglo je da bude mnogo gore. Meni su se takve stvari dešavale i ranije, ali za svaki slučaj uvek pobegnem pod sto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track