LUNA OBJAVILA PORODIČNU SLIKU A JEDAN DETALJ BODE OČI! Svi na okupu a nikom nije jasno: Šta se desilo sa Markom Miljkovićem?
Foto: Nemanja Nikolić

šok

LUNA OBJAVILA PORODIČNU SLIKU A JEDAN DETALJ BODE OČI! Svi na okupu a nikom nije jasno: Šta se desilo sa Markom Miljkovićem?

Stars -

Najmlađa ćerka Anabele Atijas, Blankica danas proslavlja rođendan. Anabela je napravila malu porodičnu žurku u njihovom domu, a iako su svi članovi porodice tu, fali Marko Miljković, suprug Lune Đogani.

Anabela Atijas
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Luna je podelila grupnu fotografiju na društvenim mrežama, i kako se može vieti svi su na okupu fali samo on pa su se svi su zapitali gde je Miljković.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Poznato je da Miljković ranije nije bio u dobrom odnosu sa Anabelom, pa se na njihovim porodičnim slavljima nije uvek pojavljivao.

Međutim, oni su nedavno, rešili nesuglasice, pa su zajedno slavili osamnaesti rođendan Nine Đogani ali i rođenje Markove i Lunine ćerke, Lane. Upravo zbog toga mnogi se pitaju zašto on nije na ovoj fotografiji.

Marko Miljković
foto: Kurir

Podsetimo, Marka Miljkovića teretili su za narušavanje javnog reda i mira i pokušaj napada na službeno lice nakon što se u ponedeljak posvađao s komšijama, a nakon šest sati saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, pušten je na slobodu.

Markove prve reči nakon izlaska iz pritvora bile su da mu nedostaju njegove curice, a njegov tast Gagi Đogani ga je taj dan odvezao pravo u porodični dom na Bežanijskoj kosi.

Marko se nakon nekoliko dana od skandala prvi put oglasio nakon skandala i javno obratio svojoj ženi Luni Đogani.

- Tri godine braka, šta smo sve prošli nekad se čini kao da je 33! Voli te tvoje oko i da dočekamo bar zlatnu godišnjicu - napisao je Miljković.

Bonus video:

04:35

DA SAM SE PLASIRALA, BILA BIH U PRVIH 10 NA EVROVIZIJI! Zejna šokirala: Sve sam pogodila, možda imam dara za muziku i Evropu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track