MILJANA PRIZNALA ZBOG ČEGA JE BILA NA PSIHIJATRIJI: Pevačima sam slala preteće poruke!
Foto: Printskrin

Učesnica Maldiva otvoreno

MILJANA PRIZNALA ZBOG ČEGA JE BILA NA PSIHIJATRIJI: Pevačima sam slala preteće poruke!

Stars -
Pre ulaska u rijaliti, Miljana je ispričala kako ju je Mišel Gvozdenović jednom prilikom udario, kao i da je pevačima slala preteće poruke

Nišlijka Miljana Kulić nakratko je napustila rijaliti “Hotel Maldivi”, da bi preksinoć ponovo ušla u šou spremna da ide do pobede.

Pre ulaska u rijaliti, Miljana je ispričala kako ju je Mišel Gvozdenović jednom prilikom udario, kao i da je pevačima slala preteće poruke.

"Uhodila sam pevače i pretila sam im, ali samo u šali. Jednom sam im poslala poruku da će im se creva vući po gradu. Jurila sam Darka Lazića, Dušana Svilara i Mišela Gvozdenovića. Onda su me prijavili policiji i ja sam završila na sudu.

Odlučeno je da idem na psihijatrijsko lečenje sa slobode. Išla sam kod psihijatra i tamo smo razgovarali. Prepisali su mi i terapiju, ali je psihijatar smatrao da mi nije potrebna. Ja sam samo htela da privučem pažnju", priča Miljana, a onda se osvrnula na Mišela.

"Mnogo sam grešila jer sam jurila za njima. A tačno je kada kažu da, kad prestaneš da juriš nekoga, on se okrene ka tebi. Tako me Mišel sada zove i pušta mi pesmu “Ginem” od "Magazina“ . Zove me sa skrivenog broja i naziva me ružnim imenima. Kaže mi: “K*rvo, gde si? Ja sam kod kuće, tebe nema”. Pa onda nagovori svoje drugove da me zovu. Nisam ga prijavila policiji jer sam i ja isto to njemu radila. Volela bih da Mišel uđe u rijatiti i tada biste videli ko je on, a ko sam ja", kaže učesnica rijalitija i priseća se trenutka kada je pevač udario.

"On je jako nasilan. Ja sam se prošle godine zaposlila u Čačku u jednoj kafani kako bih mu bila blizu. Znate, jedino u kafani daju dnevnice istog dana, dok na drugim mestima daju mesečno platu. Ja sam sav taj novac trošila na taksi kako bih se vozila oko njegove kuće. Kada dođem ispred kapije, ja mu pošaljem poruku da se vidimo. Jednom je izašao, zgrabio me iz taksija i udario me pesnicom u nos.

Počela je krv da mi teče. Kada sam pošla da pozovem policiju, on je to već uradio. Kada je policija došla, rekao je da sam psihopata i da me nije on udario. Mene su stavili u auto i odveli me u stanicu u Čačku, gde sam provela jednu noć. Nikako nisam mogla da dokažem da me je on udario. Ali nije samo on nasilan, takvi su i njegovi roditelji. Pre dve godine su oni izleteli iz kuće i počeli da gađaju i šutiraju taksi. Moju mamu su nazivali ružnim imenima", objasnila nam je Kulićeva.

"Neću više uhoditi poznate. Pokušaću da nađem normalnog dečka koji nije pevač. Znate kako, pevači non-stop putuju, a ja sam jako ljubomorna i ne bih mogla to da podnesem. Moj muškarac mora da ima taman ten i tamne oči, da je iskren, veran i sve ostalo. Ne volim kompleksaše. Treba mi neko ko će mi pomoći da se izvučem iz svega ovoga, da se izlečim. I ranije, kad bih sela sa nekim momkom, gušila bih ga pričom o poznatima i on bi pobegao. Ne želim više to da radim", iskrena je Miljana.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track