NE STIDI SE POSLA: Filip oduševljeno prihvatio da čisti đubre!
Foto: Promo

Parovi

NE STIDI SE POSLA: Filip oduševljeno prihvatio da čisti đubre!

Stars -
Filip Đukić, koji se proslavio seksom sa Ružicom Veljković, u rijalitiju „Parovi“, na zahtev produkcije praznio je kontejnere

Filip Đukić, koji je sa modelsicom Ružicom Veljković započeo ljubavnu vezu u vili „Parova“, pokazao je da se ne libi nijednog posla.

Produkcija je, u nameri da isprovocira gradskog momka nudeći mu posao, na koji mnogi ne pristaju, odvela ga je da radi u Gradskoj čistoći, ali Filip je bio – oduševljen. Presvukao se u popularno narandžasto odelo odmah na ulici, stavio rukavice, kačket i odmah skočio na kamion, pored novih kolega. U roze patikama.

"Nije lako, ali mora da se rad", govorio je Filip Đukić. "Meni deluje zabavno, ali mogu samo da zamislim kako je kad upekne zvezda, ili zimi po snegu".

Dok je praznio kontejnere sa kolegama, Filipu su prišli učenici obližnje škole, tražili autogram, majicu. On je skinuo onu na kojoj piše: Degeneracija! Ali, posao nije mogao da čeka.

"Filipe, napravićemo malu pauzu zbog tebe, ali mi radimo dok ne završimo", upozoravao ga je kolega iz kamiona. "Nema stajanja".

Maneken je skupljao papire po ulici, ubacivao u korpu, koju je gurao gradom. Prolaznici su mu se obraćali, slikali ga, pozdravljali druge takmičare.

"Zar sam ovoliko popularan?", upitao je Filip Đukić jednog trenutka sam sebe, ne verujući da ga svi prepoznaju. "Parove“ svi gledaju. Neverovatno". Onda su usledili pokloni: voće, igračke, poljupci...

"Joj, naljutiće se Ružica", hvatao se za glavu.

Onda mu je prišao jedan gospodin i rekao: "Filipe, je..ču! Samo napred".

(Parovi.tv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track