NEMA VIŠE MESTA ZA NJENU MUZIKU: Popović šutnuo Stoju iz „Granda“!
Foto: Kurir

Rampa

NEMA VIŠE MESTA ZA NJENU MUZIKU: Popović šutnuo Stoju iz „Granda“!

Stars -

Folkerka ponudila Saši da obnove saradnju i da svoja dva nova singla izda za njegovu produkciju, ali on je to odbio

Saša Popović je odbio da objavi nove pesme Stoje Novaković, uz obrazloženje da njegova izdavačka kuća neće više da promoviše treš muziku po kojoj je ona poznata, saznaje Kurir Stars.Razlaz „Granda“ i Stoje desio se još 2012, jer ona nije bila zadovoljna uslovima u tadašnjoj matičnoj kući, pa je CD objavila za „BN mjuzik“. Na tom albumu je i hit „Bela Ciganka“, zahvaljujući kojem Stoja ne diže glavu od posla. Iako joj je saradnja s produkcijom iz Bijeljine bila odlična, ipak je htela da se vrati u „Grandovo“ jato. Pre nego što je objavila dva nova singla „Ponovo“ i „Ko preživi, neka priča“, Stoja je ponudila saradnju Popoviću, ali bila je odbijena.

- Saša je Stoji rekao da veoma ceni uspeh njene pesme „Bela Ciganka“ i sve što je postigla otkako je napustila „Grand“. Rekao joj je da bi trebalo da nastavi u tom pravcu, jer će na drugim televizijama i u drugim izdavačkim kućama sigurno dobiti više prostora nego kod njega, uz obrazloženje da njen muzički pravac ne priliči nivou koji „Grand“ neguje u poslednje vreme - navodi naš izvor i dodaje:- Njegov cilj je da promoviše mlade zvezde koje je stvorio prethodnih godina, kao i nekolicinu pevača koji su mu dugo odani. Stoja je ubeđena da je na njegovu odluku uticalo to što ona nije u dobrim odnosima s nekoliko pevača koji su bliski s njim, kao i da su svi ljubomorni na njen uspeh.Ni Saša ni Stoja nisu hteli da komentariše naša saznanja.

Blokirala BekutuNA TVITERUPre sukoba s Popovićem, Stoja je zaratila s Anom Bekutom, koja je „Zvezdama Granda“ rekla da ne može 20 puta zaredom da sluša „Belu Ciganku“. Novakovićeva je blokirala Anu na Tviteru, uz poruku:- Topao, prijateljski savet kolegama koji ne vole „Belu Ciganku“. Onima koji nisu konzumenti i onim starijima koji kažu da je to pesmičuljak savetujem da je ipak dobro nauče, jer će im je još dugo publika tražiti na nastupima.

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja