PAO GRUPNJAK U PAROVIMA Evo ko je imao trojku s Anamarijom i Brendonom!

Našla utehu posle Gastoza

PAO GRUPNJAK U PAROVIMA Evo ko je imao trojku s Anamarijom i Brendonom!

Stars -
Pijana go-go igračica je na žurki u „Parovima“ završila u toaletu s hrvatskom starletom i Radonićem, za koga kruže priče da je naklonjen svom polu

Jelena Krunić više ne bira s kim će imati seks u „Parovima“. Go-go igračica je u toaletu imala trojku s Branislavom Radonićem Brendonom i Anamarijom Džambazov.Posle Nenada Marinkovića Gastoza i Vladimira Tomovića, s kojima je bila bliska odmah po ulasku u rijaliti, klaberka je zavela još dvoje cimera. Krunićka je tokom žurke, verovatno pod dejstvom alkohola, u dva navrata imala seks s Brendonom, za koga, inače, kruže priče da je naklonjen svom polu. Po Jeleninom priznanju, njih dvoje su bili intimni u toaletu gde nema kamera, a u jednom momentu im se pridružila i Anamarija.- Moram da kažem da smo Brendon i ja imali sinoć dva puta seks u WC, a pridružila nam se i Anamarija. Tako da smo imali trojku - ispričala je juče u jutarnjem programu.Većina učesnika posumnjala je u Jelenine reči, aludirajući na Brendonovu sklonost ka muškarcima. Njih troje nisu obraćali pažnju na njih, već su nastavili da se grle i maze. Zorica Dukić je to prokomentarisala kao Jeleninu taktiku, a kako bi dokazali da nisu samo prijatelji, Krunićka i Brendon su se pred svima poljubili.Mnogo pre Krunićke, strastvene poljupce Radonić je razmenjivao i s Ružicom Veljković, Dalilom Moreno i Avom Karabatić, ali je tada bilo očigledno da je reč o marketingu.

HIT Anamariju isprovocirali ukućani iz luksuzne vile ŠETALA GOLA DA BI DOKAZALA DA NEMA SILIKONE U GUZIBesna zbog prozivke ukućana, posebno Zorice Dukić, da u zadnjici ima silikone, Krunićka je na žurki histerisala, tvrdeći da je njena guza prirodna. Tada je i Anamarija rešila da svima pokaže da ni ona nema silikone. Hrvatska starleta je bez blama podigla mini-suknju i pokazala zadnjicu, a potom se gologuza prošetela vilom kao modnom pistom.- Devojke, sklonite se sada i tamo negde pokazujte svoje gluteuse - opomenula ih je voditeljka Bojana Ristivojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja