(PAPARACO) KEŽMANU ODZVONILO: Bivša žena mu se udaje, pokazala verenički prsten
Foto: Nebojša Mandić

Emilija uživa

(PAPARACO) KEŽMANU ODZVONILO: Bivša žena mu se udaje, pokazala verenički prsten

Stars -

Matejina bivša supruga, s kojom ima troje dece, rekla „da“ svom novom izabraniku koji joj je kupio dijamant

Emilija Kežman, bivša supruga slavnog fudbalera Mateje Kežmana, uskoro staje na ludi kamen po drugi put! Kako saznaje Kurir, Emilija se verila sa svojim partnerom, s kojim je dve godine u vezi, o čemu svedoči i verenički prsten na njenoj desnoj ruci!Paparaco Kurira uslikao je bivšu Kežmanovu ženu na jednoj umetničkoj izložbi, na koju je došla sama, a prsten je bio više nego upadljiv.

- Emilija je veoma zaljubljena, što se vidi i po njenom izgledu! Sija kao milion dolara! Njenog budućeg muža su prihvatila i deca iz braka s Matejom, a zbog toga je još više srećna i zadovoljna. Nije očekivala da će ponovo ući u brak, ali veza im savršeno funkcioniše, pa je dečku rekla „da“ kada je zaprošena - kaže naš dobro obavešten izvor, koji dodaje da Emilijin izabranik nije poznata ličnost i da ne voli da se eksponira.To i bivšoj ženi fudbalera savršeno odgovara jer je za vreme braka s Matejom Kežmanom i njihovog razvoda bila previše u centru pažnje.Pozvali smo Emiliju Kežman za komentar povodom lepih vesti, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Gleda i ne veruje... Mateja Kežman
Gleda i ne veruje... Mateja Kežman

Bivši supružnici u zategnutim odnosimaS MATEJOM NE PRIČAOdnos Emilije i Mateje Kežmana već mesec dana je zategnut. Oni više ne komuniciraju čak ni kad su deca u pitanju.- Bivši supružnici ponovo nisu u dobrim odnosima, ne znam zašto. Njihova deca Lazar, Aleksandra i Jakov su odrasli i imaju svoje telefone, tako da se Mateja svakodnevno čuje s njima i redovno ih viđa, ali s Emilijom ne priča - rekao je jedan prijatelj nekadašnjeg fudbalera.Mateja Kežman se posle razvoda od Emilije nije ženio, ali je bio u vanbračnoj zajednici sa Marijom Perković, s kojom ima sina Filimona. Sada je u vezi sa 12 godina mlađom Tarom Šumonjom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track