Niko se ovome nije nadao

ZBOG NJE JE ALEKSANDRA RASKINULA SA DAVIDOM, A ONA JE SADA TA KOJA PLAČE: Ana Korać SE RASPADA OD BOLI! Suze NE STAJU, a evo i zbog čega! (VIDEO)

Rijaliti -

Zadrugarka Ana Korać plakala je u dvorištu kao kiša kada joj je "Rajsko drvo" pustilo emotivnu pesmu koju je tražila.

Ona se osamila i uživala u pesmi "Ko to meni fali da je tu", pa ju je u jednom trenutku toliki naboj emocija stigao da je Koraćeva počela i da plače.

foto: Printscreen

Međutim, reči pesme su dirale direktno u srce, svaka joj je bila sve teža, pa se čini da zadrugarka neke stvari iz prošlosti nije prebolela i da je jako sećaju na trenutke koji joj nanose bol. Suze su tekle, šminka se raspala, pa iako je uvek top doterana, u tom trenutku joj to nije bilo važno.

Koraćeva je naglasila da joj otac mnogo nedostaje i da često razmišlja o tome kako su njena majka i pas Hugo. Da bi je oraspoložio, Drvo joj je omogućilo muzičku želju, a ona je izabrala pesmu koju je posvetila svom ocu.

foto: Printscreen

Inače, Aleksandra Subotić i David Dragojević imaju konstantne svađe zbog ove zadrugarke, ona je čak i raskinula sa njim i bacila verenički prsten u jednom trenutku jer misli da njen momak želi da bude sa Koraćevom. Pa, s tim u vezi, ove današnje suze dodatno komplikuju već zamršenu situaciju u Imaginarijumu.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track