Najnovije vesti

uplakana zbog prošlosti

ŽIVELA SAM U ZLATNOM KAVEZU I SAMO SAM HTELA DA POBEGNEM ODATLE! Bila je zarobljenica čoveka STARIJEG 40 GODINA: Terorisao me je, a majka me je terala da ostanem s njim ZBOG PARA!

Rijaliti

Iva Grgurić podelila je sa ukućanima rijalitija u Šimanovcima svoju potresnu priču o zlostavljanju i vezi sa 40 godina starijim muškarcem. Kako su je svi osudili zbog bavljenja prostitucijom, ona je priznala da nikada ništa nije imala sa čovekom, jer je bio invalid. 

- Ja nisam dužna da nekome polažem račune. Nije reč o prostituciji, on ništa meni nije mogao da uradi, on je invalid! Ja imam fobiju od toga, ja sad skupljam hrabrosti da vam to sve kažem i sve što kažem je istina- rekla je zadrugarka, a onda je detaljno ispričala šta joj se sve dešavalo. 

- U tim dezinformacijama ima istine. Neću iznositi ime, jer je poznat. Naime, teško mi je da pričam o ovome. To je bilo pre šest godina, tada je imao 60 godina. 2014. godine sam pobegla od svojih roditelja i došla sam u Zagreb. Nisam imala nikog, iznajmila sam stan. Radila sam kao hostesa, tako sam upoznala Jelenu Krunić. Tada sam zaradila dosta novca. Kod roditelja nisam bila poželjna, pa sam ovamo našla stan. Tu me uveo pomoćnik od tog čoveka koga ne mogu da nazovem gospodinom. Njega sam upoznala nakon mesec dana nakon što sam boravila u njegovom stanu. Njegov pomoćnik me pitao da li sam voljna da upoznam vlasnika stana. Bila sam željna da to uradim, nisam imala nikog. Imao je svoj kafić, a ja sam se nadala da ću upoznati mlađeg i ne nekog ko je u stanju u kakvom je on. Bila sam jako mlada i naivna. Ja krećem od sebe, ako sam ja dobra osoba, to očekujem i od drugih. Ali, nije se tako ispostavilo. Sve je išlo super, on je meni punio frižider, posle nisam morala da platim stan, to mi je puno pomoglo. Treći, četvrti mesec sam ga upoznala sa majkom, mojim roditeljima je pomagao i mojoj braći. Bila sam mu jako zahvalna, mislila sam da mi ga je Bog poslao. Gledala sam ga kao očinsku figuru, dok me u devetom mesecu nije pokupio autom i odveo me do vrha Sljemena. Rekao mi je da postoji cena za sve što je radio za mene. Ja sam mu još uvek persirala - počela je Iva.

foto: Printskrin / You Tube

Takmičarka je kroz suze dovršila svoju ispovest, a niko u Imaginarijumu nije ostao ravnodušan na potresne detalje. 

- Došli smo do Sljemena, on je pomogao meni i mojoj familiji, tražio je nešto zauzvrat. Pitala sam se kako? Imaš dvoje dece! On kaže da moram da shvatim da ništa nije besplatno, ja samo tražim da nemaš nikoga i da budeš sa mnom, a ja sam ga pitala šta će da bude ako ja to ne želim? Bio je podvojena ličnost i rekao mi je da spakujem stvari i izađem iz stana. Kad me je vratio kući, ja sam zvala majku. Ona mi je u tom trenutku rekla zbog materijalnih stvari da za neke stvari moram pregrmiti i da ne mogu da se vratim kući. To nije opravdanje, ja ovo gledam kao da me Bog stavio na iskušenje i da izaberem između dva puta koji je popločan blagom i sjajem i put gde je nepoznato i gde ne znam šta će se desiti. Ja sam ga nazvala nakon tri dana roka i pristala sam na njegove uslove. To je trajalo godinu i nešto dana. Imala sam novac kad god sam htela, prostitucijom se nisam bavila. Mi smo se svaki dan čuli. Ja sam sa strane imala muškarce, ali on je meni branio da imam ikoga. On je meni ugradio kameru u dnevni boravak, spavaću sobu, imao je listu mojih poziva. Slao je ljude da me proveravaju. Ljudi moji, taj sav novac koji sam dobijala, bio je bezvredan! Ja sam tih godinu i po dana bila zatočenik u zlatnom kavezu. Ja opet kažem, kriva sam! Nakon svega toga, upoznala sam tadašnjeg dečka, zamolio me i znao je kakvih smo problema imali i zato mi je rekao da ga ne spominjem. Uvek ću mu biti zahvalna što me sklonio od njega! Više nije bilo skrivanja, samo mi je on trebao da me izbavi iz tog pakla. Viđali smo se, ovaj je saznao. E, onda su počele torture. Ušao mi u stan sa trojicom. Jedan me uhvatio za vrat i nabio mi glavu u zid, izbacili su me iz stana bez ičega. Samo sam htela da budem slobodna. Od tog dana ja sam živela sa dečkom koji mi je pomogao da se dignem, išao je iza mene, stao je pred roditelje i rekao je da zna celu priču i pravu istinu. Njegovi roditelji su me prihvatili, izvinjavam se njima ovom prilikom! Uglavnom, oni su upoznati i znaju šta nam je on sve radio - zaključila je takmičarka. 

foto: Printskrin / You Tube

Kurir.rs, MV / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...