brutalno

SVI DETALJI ŠOK RASKIDA PREKO TELEFONA! Sanja urlala dok je Matora menjala boje: A onda OVAKO ZAPEČATILA priču! (VIDEO)

Rijaliti -

Sanja Stanković stavila je tačku na vezu sa Matorom u telefonskom razgovoru koji su na kraju obavile. Zadrugarka je menjala boje sve vreme dok je pričala sa Stankovićevom, koja je vičući nabrojala sve što joj smeta, pa joj na kraju spustila slušalicu, skoro jednako besna kao i na početku brutalnog razgovora.

Plavuša se nešto kasnije oglasila i na Instagramu te istakla da joj je dosta svega rečima: "Sa Jovanom više nisam u bilo kakvom odnosu."

"Jednu stvar si naučila od Anabele - da glumiš patetiku. Ja neću da ispadnem veštica napolju, javila sam ti se jer mi je bilo žao", grmela je Sanja od samog početka razgovora.

"Da li se ovako završava veza od dve godine?" pitala ju je Matora.

"Koliko puta sam ti prešla preko je*ene Lune, muka mi je od svega. Da li se sećaš koliko sam prošle godine preplakala zbog te iste Lune, jedva sam prešla preko narukvice. Muka mi je više da se ponižavam, ponižavaš me svojim postupkom. Javila sam se Luni, da bih videla tvoju reakciju, ako znaš da mi smeta, ne radi to. Ne mogu da verujem da si se pomirila sa najvećim manipulatorom u 'Zadruzi', ona je pretila mojoj majci. Ne mogu da verujem da si rekla pre neki dan: 'Ako joj smeta moj odnos sa Lunom, neka raskine.' Ti si opsednuta njima", odbrusila joj je Sanja.

foto: Printscreen

"Da, tačno je, meni je trebala pomoć od Bubilija (bivši), pomogao mi je kada mi je trebalo. Saznala sam šta si radila napolju, zvala si svoju bivšu devojku svaki put kada se posvađamo. Poruke si lepo obrisala, a pozive nisi, čak si se i videla sa njom. Tvoj brat mi je potvrdio sve", nastavila je Stankovićeva, koje se ubrzo za telefonskim dramatičnim raskidom oglasila i na Instagramu.

foto: Instagram screenshot

"Sve ima svoje granice! Moj prag tolerancije je prešla! Niti sam ponovo u vezi sa bivšim verenikom, a sada ovako javno kažem da ni sa Jovanom više nisam u bilo kakvom odnosu! Meni je dosta laži u životu i njene manipulacije... I uhvatim je u laži po stoti put, a ona loptu prebacuje na mene! E, pa nećeš više! Kraj", zaključila je ona.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja