TOMOVIĆ JE OZBILJAN MANIPULATOR: Kristijan bez dlake na jeziku o ljutom neprijatelju, a kaže da bi ga ŽENA zbog ovoga UBILA!
Foto: Printscreen, Printscreen/Ami Dži šou

SUROV

TOMOVIĆ JE OZBILJAN MANIPULATOR: Kristijan bez dlake na jeziku o ljutom neprijatelju, a kaže da bi ga ŽENA zbog ovoga UBILA!

Rijaliti -

Kristijan Golubović istakao je da je Jovana Ljubisavljević najsličnija njegovoj supruzi, a onda je istakao da bi misica možda i popustila pred udvaranjem Vladimira Tomovića da je nisu svi napali.

"Mislim da je to farsa, ona je provalila da je on manipulator, upala je u priču na nekih nedelju dana, da je nisu odmah napali, možda bi upala u to, jer Vladimir je ozbiljan manipulator", naveo je Kristijan.

foto: Printscreen

"Ja sam sigurna da Jovana ništa neće uraditi sa Vladimirom, ona je takav tip da se druži sa svima ne može da mu kaže:"Mrš", rekla je Monika.

"Da li bi radije delio ćeliju na mesec dana sa Kulićkama ili Stanijom?!", zanimalo je voditelja, a Kristijan je bio neodlučan u emisiji "Ami Dži šou".

"Gadno je što bi me Ivana ubila zbog ove druge opcije, a sa Kulićkama ne bih preživeo sigurno - ili bi me ubile ili bi ih ubio, umro bih od njih! Hajde da izaberem Kulićke, bilo bi zanimljivije."

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track