MILJANA KULIĆ IMA EKSPLICITNI SNIMAK? Ovog bivšeg dečka sada NE SME ni da pomene, sve će OBJAVITI?!
Foto: Pritnscreen

POSTOJE DOKAZI

MILJANA KULIĆ IMA EKSPLICITNI SNIMAK? Ovog bivšeg dečka sada NE SME ni da pomene, sve će OBJAVITI?!

Rijaliti -

Miljana Kulić je aktielna učesnica rijalitija "Zadruga 4", ali mnoge je pamte još iz rijalitija "Parovi" u kojem je zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem i dobila sina Željka.

Ona se pre Ivana Marinkovića zabavljala sa izvesnim Slađanom, kojeg veoma često pominje i dan-danas kao jednu od svojih dugih veza i velikih ljubavi.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Postoji klip iz 2017. godine, kada je Kulićeva bila u Parovima, na "Vrućoj stolici", a sadašnji voditelj rijalitija "Zadruga" Milan Milošević, bio je na mestu novinara i ispitivao je Miljanu zajedno sa novinarima ostalih redakcija.

On je tada pomenuo video-klipove koje je dobio od tadašnjeg Miljaninog dečka Slađana, a koji je tek najavio da će im dostaviti klipove iz njenog telefona koje je uzeo, iako je njen telefon tada bio u produkciji.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

Njen dečko je Miljani preko Milana zapretio tim klipovima, a Milošević joj je sve preneo.

"Rekao mi je da ukoliko ga još jednom uzmeš u usta i njega i njegovog brata, da će on objaviti vaš video snimak plus snimak koji ti imaš u telefonu, koji je on uzeo sad, ovde u produkciji. Mi smo tu priču objavili sa dokazima, ja to nisam izmislio", rekao je tada Milan Milošević, koje je uvek kao i sada govorio sve sa dokazima, pa tako i sada kada vodi program, on iznese dokaze za sve što govori, a da li on i dalje poseduje ove klipove, koji su mu tada dati, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track