KARIĆ DONEO VAŽNU ODLUKU! Oprostio se od rijaliti karijere, obratio se Velikom šefu, a malo ko je znao da je imao POSEBAN UGOVOR!
Foto: Printscreen/Pink TV

ne želi više u zadrugu

KARIĆ DONEO VAŽNU ODLUKU! Oprostio se od rijaliti karijere, obratio se Velikom šefu, a malo ko je znao da je imao POSEBAN UGOVOR!

Rijaliti -

Stefan Karić bio je učesnik poslednje tri sezone rijalitija "Zadruga", gde je privlačio veliku pažnju.

On je po izlasku iz Bele kuće raskinuo sa Jovanom Ljubisavljević, sa kojom je i započeo vezu pred kamerama rijalitija. Karić je naveo da ga je nekadašnja misica gušila, te je rešio da nastavi život slobodno.

Jovana Ljubisavljević, Stefan Karić
foto: Nemanja Nikolić

Stefan je doneo odluku i da više neće biti deo šou programa i da se njegova rijaliti karijera završila.

- Bilo nam je fenomenalno večeras. Želim da se obratim Velikom šefu i šefici, da se zahvalim na svemu što su učinili za mene, što su mi omogućili da budem deo ovog šoua. Ovo je moja poslednja emisija "Narod pita". Hvala na svemu i što ste me trpeli u nekim situacijama i što ste mi progledali kroz prste za neke stvari. Hvala i svim ljudima koji su bili uz mene, ovo je kraj moje rijaliti karijere - rekao je Stefan.

Zadruga 5, finale, Jovana Ljubisavljević, Stefan Karić
foto: Nenad Kostić

Podsetimo, jednom prilikom tokom "Zadrtuge 5" povela se priča oko ugovora koje takmičari imaju u ovoj sezoni, pa je Stefan Karić otkrio detalj koji nije bio poznat do tada.

Stefan Karić
foto: Printscreen/Zadruga

Naime, on je otkrio da ne koristi toalet koji koriste svi ostali zadrugari.

- Meni je u ugovoru jedna od stavki da ne koristim WC napolju. To imam u ugovoru. Poznato je to od pre, to je zbog zdravstvenih problema koje imam - rekao je Stefan pred cimerima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

Da li se Stefan Karić obraća misici?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track