SRAMNO PONAŠANJE STANISLAVA KROFAKA! Pokazao kakva je "muškarčina", zaleteo se na Uroša, a onda je nastala JEZIVA SCENA (VIDEO)
Foto: Printscreen

haos

SRAMNO PONAŠANJE STANISLAVA KROFAKA! Pokazao kakva je "muškarčina", zaleteo se na Uroša, a onda je nastala JEZIVA SCENA (VIDEO)

Rijaliti -

Stanislav Krofak i Maja Marinković poslednjih nekoliko dana imaju žestoke svađe, zbog čestitke koja je stigla za Vaskrs od njegove ćerke u kojem mu je jako zamerila što je sa njom imao vrele akcije.

Publika je primetila da MMA borac polako gubi živce i da njegove reakcije uopšte nisu kao što su bile na početku njegovog boravka u rijalitiju, što je pokazao i njegov potez prema Urošu Staniću sinoć pred emisiju "Pitanja novinara".

Naime, Uroš je sinoć bio iskren sa Stanislavom zbog njegovih problema koje ima u odnosu sa Majom, a kako Krofak nije mogao da podnese stvari koje čuje iz usta mlađeg cimera, odlučio je da ga zaplaši, pa je naglo skočio sa garniture i zaleteo se na njega. Stanić je počeo da beži, a Maja je skočila i molila ga da prestane.

Situacija se smirila i nije došlo do fizičkog kontakta, a mnoge zanima kako će Stanislav da se ponaša u nastavku rijalitija i da li će uspeti da kontroliše svoje reackije, koje su iz dana u dan sve burnije.

Inače, i Maja gubi živce, pa sve česšće ocrni Stanislava pred cimerima.

- Ovaj ovde ima priču i za popa i za lopova. Kada dobije pitanja o Mioni i Ša, ona kaže: "Ne želim to da komentarišem", Mića se nije uplitao, ti (Majčica) si se na kvarno smejao. Ja kada sam dobijala ovde pitanje za bivšeg dečka, rekla sam da ne želim da komentarišem, pritom je slagao. Laže, kada je došao jutros iz paba, kaže da je pričao za našu situaciju. Ovde ustane i ćuti kao mula, šta je svoje rekao?! O čemu priča ovaj čovek?! Jedva čekam za rođendan da vidim kako se to vidi spolja - rekla je Maja.

Bonus video:

02:07

NAJCRNJI DAN ZA SRBIJU NAKON DRUGOG SVETSKOG RATA! Radulović: KAŽNJENI SMO jer su kriminalci i rijaliti zvezde postali VASPITAČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track