ŠOKANTNO PRIZNANJE KAJE OSTOJIĆ Tukao me bivši, ali sam i ja njega! Leteli su NOKTI, letelo je PERJE
Foto: Damir Dervišagić

Stop nasilju

ŠOKANTNO PRIZNANJE KAJE OSTOJIĆ Tukao me bivši, ali sam i ja njega! Leteli su NOKTI, letelo je PERJE

Stars -

Slučaj Milice Dabović, koju je pretukao dečko Šime Simon Šiklić, šokirao je srpsku javnost, a ni pevačica Katarina Kaja Ostojić nije ostala imuna na ovu informaciju.

Ona je ekskluzivno otkrila da je i sama preživela takvu vrstu torture, ali da je sve rešila sama, daleko od očiju javnosti.

"To što se desilo Milici je zaista strašno. Ne opravdavam nijednu vrstu nasilja, a ono što ne možeš rečima da rešiš, znači da ne treba ni da rešavaš. Nisam bila svedok tog njihovog sukoba, pa ne bih da sudim o tome, to je njihova stvar", rekla je Kaja vidno šokirana sve većim brojem slučajeva nasilja nad ženama u Srbiji.

Na pitanje da li je nekada doživela takvu vrstu torture od strane partnera kaže:"Jesam, ali kada me je udario, ja sam mu vratila. Nisam od onih žena koje sednu u ćošak i govore: „Tukao me je.“

"Prosto je, kada dobiješ udarac, ti ga i vratiš! Tada su leteli nokti, letelo je perje... ", otkriva pevačica i dodaje da ne želi da govori o tome ko ju je tukao, jer su sada te stvari deo prošlosti. Kada smo pokušali da saznamo da li se radi o nekom od bivših muževa, ona se samo osmehnula i rekla: „To ćemo ostaviti...”

"Nakon tog incidenta, razišla sam se sa njim. Ja batine ne praštam, niti taj poriv za batinama i to se nikada neće promeniti", kaže ona.

(KURUR TV) TUČENE I PONIŽAVANE Ove poznate žen

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

e trpele su ŠAMARE, a onda su prijavile SILEDŽIJE!

Inače, Pevačica Katarina Ostojić stigla je u Beograd kako bi promovisala novu pesmu „Ljubav preko interneta”.

Atraktivna muzička zvezda retko posećuje Srbiju, osim kada ima poslovne obaveze, jer, kako je više puta isticala, njenom suprugu Džunioru Džeku ne prija kada je daleko od kuće. Ipak, Kaja otkriva da je di-džej spustio loptu, te da ga je prevaspitala. Kaja je nedavno otkrila kako Džunior često proverava njene društvene mreže, i to kada je poslednji put bila onlajn na aplikacijama, i to sve dok je u Srbiji. Međutim, čini se da je poverenje došlo vremenom, pa sada njen suprug manje proverava svoju ženu.

"Malo se navikao. Adaptirao se. Imali smo on i ja zaista nekoliko nezgodnih situacija i nakon toga sam ga po srpski vaspitala", rekla je pevačica.

(FOTO) PRETUČENA MILICA OTVORILA DUŠU NA INSTRAGRAMU: Kod mene nema foliranja, sve činim iz srca

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track