STANIJA OTKRILA DA JE ALEN ZALJUBLJEN U NJU: Hteo je da napusti Farmu zbog mene
Foto: Printscreen

Raskrinkala ga

STANIJA OTKRILA DA JE ALEN ZALJUBLJEN U NJU: Hteo je da napusti Farmu zbog mene

Stars -
Stanija Dobrojević je otrkila kako joj je Alen Muković priznao da je zaljubljen u nju, ali da veruje da kamere nisu zabaležile taj momenat.

Starleta je rekla kako joj pevač tada izjavio šta oseća prema njoj kao i da je želao da izađe iz rijalitija kako bi zaustavio sve.

"Sve se desilo tako iz daljine. Kako su stvari išle dalje hteo je da me odgurne od sebe. Mislim da su se emocije ugasile posle", rekla je Dobrojevićeva. Alen je pričao kako je Stanija izmislila da su svi muškarci zaljubljeni u nju, a takođe je i porekao da joj je izjavio ljubav. Pevač je potvrdio da su se zbližili i da su prijatelji, ali da se ništa nije desilo među njima.

"Odgurnula me je tim što je pokrenula tu priču, a inače smo možda i mogli da se družimo", priznao je Alen, što je Staniju iznerviralo. Ona je burno reagovala i izjavila da bi mogla da ga "sahrani" svojim izjavama.

"Mogla bih da te sahranim kada bih iznela neke stvari, ali neću iz poštovanja prema tvojoj porodici. Ja sam te sama zaštitila", uzvratila mu je Stanija

Foto Printskrin
Foto Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track