STARLETA SA FARME VARA I KRADE: Tamara sa sestrom opljačkala matorca!
Foto: Printscreen FB

Kradljivica

STARLETA SA FARME VARA I KRADE: Tamara sa sestrom opljačkala matorca!

Stars -
Ðurićeva je letos u Crnoj Gori sa sestrom Aleksandrom, koja je njena slika i prilika kad je reč o fizičkom izgledu, ukrala novčanik jednom starijem gospodinu

Život van kamera učesnice „Farme 6“ Tamare Đurić mnogo je interesantniji od njenih svađa s ostalim starletama u rijalitiju. Kurir Stars je već pisao o njenim prevarama i avanturama s poznatim glumcem Sergejom Trifunovićem i generalom policije Dragišom Simićem Simketom, o batinama koje je zbog ljubavnika namestila bivšoj drugarici Zorici Dukić iz rijalitija „Parovi“, a sad smo došli do novih, šokantnih informacija. Naime, Đurićeva je letos u Crnoj Gori sa sestrom Aleksandrom, koja je njena slika i prilika kad je reč o fizičkom izgledu, opljačkala jednog starijeg gospodina!BuđelarSve se desilo u Bečićima, u jednom luksuznom hotelu. Tamara i Aleksandra Đurić odlučile su da taj dan provedu s prijateljicom sa Cetinja na hotelskom bazenu. Zauzele su ležaljke, poručile piće i bilo ih je nemoguće ne primetiti, jer su bile veoma bučne. Kako kaže izvor Starsa koji se zatekao na licu mesta, na bazenu je uživao i stariji gospodin, koji je došao sam i koji je ubrzo postao meta Đurićeve.- Taj gospodin je na stolu držao novčanik pun novca. Sećam se da je bio u bazenu, plivao, a kad je izašao, počeo je da viče kako mu je nestao novčanik. Bili su tu još neki momci, ali on nije posumnjao na njih, već je odmah krenuo ka Tamarinoj ležaljki, a ona je počela da beži - kaže očevidac događaja.

PoteraTu priču nam je potvrdio i Tamarin prijatelj iz Beograda, kome je starleta po povratku s mora ispričala blam iz hotela i dodala da ju je „taj matorac prisiljavao na oralni seks“!- Kad je Đurićeva namirisala buđelar pun novca, nije mogla mirno da sedi a da ga se ne dočepa. Ni sama ne zna kako je pronašla način da ga uzme, ali imala je velikih problema kad je to matorac provalio. Uspaničila se i počela je da beži, ali on ju je ipak sustigao. Vratila mu je novčanik, ali je čovek bio veoma ljut. Bili su i neki navijači na tom bazenu, pa su i oni stali u njegovu odbranu, vikali su na Tamaru i njenu sestru, zamalo da popiju batine! Rekla mi je i da je matorac tražio od nje da ga džabe seksualno zadovoljava kako slučaj ne bi prijavio policiji. Jedva se izvukla iz neprijatne situacije i odmah napustila hotel. Do kraja letovanja više se nije vraćala na mesto zločina - rekao je naš izvor.

Dečko Tamare Ðurić brani svoju ljubavZašto Aleksandar Vučić ne prokomentariše i moju devojku?Tamara Đurić je jedina starleta u „Farmi“ koja ima ozbiljnu vezu, i to petogodišnju, s biznismenom Dejanom Palićem Makaronom, uz kog vodi više nego luksuzan život. Poklonio joj je „porše“, „džip“, stanove, lokale u Beogradu i u Moskvi. Ona mu je uzvratila time što je spavala gola s Radetom Lazićem, Milošem Radičevićem i Vladom Stanojevićem. Ali za Makaronu to nije problem jer, kako kaže, seksa nije bilo!- Tamara je malo prešla granicu. Ne opravdavam njeno ponašanje, ali seksa nije bilo, pratio sam. Bilo je poljubaca i maženja, ali seksa tvrdim da ne! Nije joj baš trebalo to s Milošem, ali bila je baš pijana, a on je iskoristio trenutak. Svakako me je prevarila, a kako se osećam zbog toga, to je samo moja lična stvar. Stalo mi je do nje, ali ja sam za to da svaki čovek bira svoj put i sreću. Čudi me da naš premijer Aleksandar Vučić nije prokomentarisao zašto se Tamara ljubila na Farmi - rekao nam je Palić u čudu što je premijer pomenuo samo Staniju posle povratka iz Amerike. Takođe, ne pogađaju ga komentari na forumima kako je najveći rogonja u Srbiji i kaže da mu nije ugrožena poslovna reputacija zbog njenog lošeg ponašanja.- To apsolutno ne utiče na moju karijeru. Ljudi se čude: „Jao, varala dečka, sram je bilo, a on joj je sve dao i stariji je od nje, baš je rogonja“, a zapravo ja vidim prevaru na svakom koraku, i to je naša svakodnevica - zaključuje Makarona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track