STIGLA NA FARMU DA IH RASKRINKA: Saška Karan bacila pik na Vesnu Zmijanac!
Foto: Printskrin

Stiže i ona

STIGLA NA FARMU DA IH RASKRINKA: Saška Karan bacila pik na Vesnu Zmijanac!

Stars -
Večeras je na "Farmi" održano vanredno izbacivanje, što je iznenadilo sve takmičare. Zadruga je donela odluku da Džarovski zbog zdravstvenog stanja napusti rijaltii, dok je Veselina izbacila publika.

Veliboru Džarovskom nije bilo drago kada je čuo da se za njega takmičenje završava pa je počeo da se žali, dok je Veselin rekao kako mu je bilo bitno da učestvuje. Produkcija je rešila da priredi još jedno iznenađenje farmerima te tako ubacuju novu učesnicu Sašku Karan koja je imala priliku da se oproba u ulozi VIP seljanke.

Ona je istakla kako joj se dopada sastav na imanju, kao i da ima ambiciju da raskrinka sve takmičare.

"Ja ne bih bila ovde da me publika ne podržava. Bez fanova ne bih bila ovde", rekla je Saška i navela kako njen prst ima osećaj za negativne ljude te ga je zato zamotala u zavoj. Pevačica je zamerila gazdi Mikiju Mećva što je izabrao Vesnu i Čedu za sluge. Ona smatra da je prvo trebao mlade ljude da postavi na to mesto, pa tek onda starije ali joj se dopalo što ne štedi Vesnu Zmijanac.

"On je kao senzor kada oseti negativne ljude on počne da se diže", ispričala je pevačica. Takođe je dodala da je po malo nerivara Marina Perazić je smatra da se ona folira i glumi higijeničarku.

"Čemu izigravati nešto, jao kako ću se kupati u buretu? Znala je gde ide i bila je već, nije joj prvi put, nervira me to foliranje", ispirčala je Saška. Ona se uputila na imanje i obaćala pravi šou.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja