TAMARA ZABRINUTA: Pobegla sam s Kosova, zar da me u Beogradu zakolju?!
Foto: Stefan Jokić

Starleta posle Farme uplašena za život

TAMARA ZABRINUTA: Pobegla sam s Kosova, zar da me u Beogradu zakolju?!

Stars -
Poštovala sam i Semira i njegovu veru, ali to što je potegao nož ne mogu da oprostim. Gađao me je i čašom i udario mi šamar!

Starleta Tamara Ðurić, koja je prekjuče diskvalifikovana sa Farme zbog vređanja muslimana, tvrdi da je uplašena za život! Nakon što ju je Semir Džanković napao nožem vičući „Alahu ekber“, zbog čega je izbačen, klaberka kaže za Kurir da se ne oseća sigurno.- Išla sam u MUP da dam izjavu. Bila sam veoma uzrujana. Dok sam bila u čekaonici u policijskoj stanici, ljudi su mi prilazili i pitali me: „Kakav je to način da te musliman bije u Srbiji?!“ To me je pitao i vozač. Kada sam se vratila na imanje, samo sam spakovala stvari i otišla.

Semirove uvrede su me povredile jer sam živela na Kosovu, bila sam tamo čak i kad su nas bombardovali. Znam koliko mi je bilo teško da se tada, u svojoj zemlji, osećam sigurno. Zato sada vređanje na nacionalnoj osnovi od bilo koga ne želim da trpim - kaže Tamara za Kurir.

Međutim, ona mu nije ostala dužna - vikala je da je nacista i rasista i da će je. bati mater muslimanima. Nakon toga su i nju izbacili.- U revoltu sam rekla neke stvari za koje znam da su zabranjene. Lekar u Barajevu je naglasio da sam doživela nervi slom i da bi najbolje bilo da se udaljim da ne bih više imala stresove, tako da sam svojevoljno napustila imanje u Lisoviću - pravda se klaberka.

Jedva su ga zaustavili... Semir je Aci slomio prst
Jedva su ga zaustavili... Semir je Aci slomio prst

Uprkos svemu, Semira neće da tuži.- Semir mi je bio veoma dobar prijatelj. Podržavala sam ga u svemu, kuvala mu posebnu hranu, apsolutno mi ništa nije bilo teško da učinim za njega. Poštovala sam i njega i njegovu veru, ali to što je pozvao na klanje i što je potegao nož ne mogu da shvatim i oprostim! Gađao me je čašom i udario šamar. On je za mene završio! Neću ga tužiti, samo sam dala izjavu u policiji jer sam bila obavezna to da učinim - kaže starleta.

Između dve vatreACU ĆU ČEKATI, A S MAKARONOM SE NISAM ČULATamara je rastrzana između dva muškarca: Dejana Palića Makarone, s kojim je bila pre rijalitija, i Ace Živanovića, s kojim se smuvala na Farmi.- Između Ace i mene postoje velike emocije! Videćemo kako će se bez mene snaći na imanju, a kada izađe napolje, svakako ćemo razgovarati. Sačekaću ga. Dejan i ja se nismo čuli jer je on u inostranstvu. Kada se budem videla s njim, popričaćemo o svemu. A kad Aca izađe s imanja, videćemo za koga ću se odlučiti - kaže Tamara.

POTVRĐENO PISANJE KURIRA Izbacivanje starlete i kriminalca izrežiranoMITROVIĆ NA FARMU VRAĆA KRISTIJANA I TAMARU!.: Diskvalifikovani takmičari Tamara Ðurić i Kristijan Golubović vratiće se na Farmu! Televizija Pink najavila je juče da će se kriminalac i starleta pridružiti ekipi u Lisoviću. „U ponedeljak u 20 časova, pre premijere serije ‚Crna ruža‘, bićete u prilici da glasate da li želite da se Kristijan i Tamara zajedno vrate na Farmu“, piše na Fejsbuk stranici Pinka.Time su potvrdili tvrdnje bivšeg farmera Lepomira Bakića, koji je za Kurir rekao da je Kristijanovo izbacivanje izrežirano.- Izbacili su ga da bi napravili farsu, da zarade na porukama kada ga budu vraćali, da Željko Mitrović sve to stavi u džep - rekao je Bakić.Pozvali smo Kristijana, koji nije želeo da komentariše, dok je Tamara kratko poručila: - Nisam privilegovana!(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track