TEŠKI DANI DIVE BIVŠE JUGE: Kesovija izašla iz bolnice da bi pevala sinu na proslavi!
Foto: Marina Lopicic

Dobila sepsu

TEŠKI DANI DIVE BIVŠE JUGE: Kesovija izašla iz bolnice da bi pevala sinu na proslavi!

Stars -
Iscrpelo me je to silno ležanje, svakodnevno ubadanje, temperatura, non-stop sam se tresla. Ali, hvala Bogu, sada sam dobro, vraća mi se snaga, rekla je

Tereza Kesovija napustila je bolnicu na nekoliko sati, jer joj je bila želja da otpeva „Ave Marija“ voljenom sinu Alanu i njegovoj suprugi Ljiljani, koji su posle 25 godina obnovili bračne zavete.

Tereza se trenutno oporavlja u svom domu u Zagrebu. Hrvatska pevačica je tokom decembra završila u bolnici zbog dobijanja sepse.

"Osećam se odlično, najgore je prošlo!, rekla je Tereza veselo sada kada se oporavlja kod kuće. Cela porodica bila je uz pevačicu, a ona nikako nije želela da propusti svečanost obnove zaveta svoga sina, koja je zakazana još ranije. Kesovija je ubedila doktore da je puste na sopstvenu odgovornost i tako krhka ipak je zapevala "Ave Marija".

"Mislila sam da neću moći, da neću izdržati. A bilo je zapravo... Fantastično!", rekla je 76-godišnja pevačica. Ovo je treći put da su joj lekari dijagnozirali sepsu. Prvi put trovanje krvi Tereza je imala 1991.

"Iscrpelo me je to silno ležanje, svakodnevno ubadanje, temperatura, non-stop sam se tresla... Ali, hvala Bogu, sada sam dobro, vraća mi se snaga! Redovno uzimam lekove, a moraću to činiti šest meseci do godinu dana. Već sam jednom izašla napolje, ali moram se paziti, jer je sezona gripa", ispričala je Kesovija.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track